کد خبر: 1343384
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۷:۰۳

یادواره 130 شهید معادن زغال‌سنگ در کوهبنان برگزار شد

گروه سیاسی: پنجمین یادواره 130 شهید معادن زغال‌سنگ استان کرمان 25 آذر با حضور مردم و خانواده شهدا در کوهبنان برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام عباس صالح‌نیا، امام جمعه کوهبنان روز گذشته، 25 آذر در مراسم پنجمین یادواره 130 شهید معادن زغال‌سنگ با تأکید بر ارزشمندی وصیت‌نامه شهدا گفت: وصیت‌نامه شهدا کتاب‌ها و گنجینه‌های پندآموزی هستند که با بهره‌گیری از آنها می‌توان در راه رسیدن به خوبی‌ها و آرمان‌های مقدس دینی به آسانی ‌قدم‌‌ گذاشت.



وی افزود: وصیت‌نامه هر شهید راه‌کارهایی را در انجام تکالیف الهی و شیوه‌های نیک‌زیستن و نیکومنشی نشان می‌دهد که در دسترس قرار دادن آن به‌ویژه برای جوانان و نوجوانان از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.



حجت‌الاسلام صالح‌نیا تصریح کرد: خواندن وصیت‌نامه شهدا در واقع نشستن پای درد و دل آنها است، درد و دل‌هایی که تسکین آن فقط رسیدن به لقای الهی بوده، آنهایی که در راه حفظ دین و دفاع از اسلام در معرکه قتال با دشمن دست و پنجه نرم می‌کردند انگار با نوشتن وصیت‌نامه رسالت خود که دفاع از عقیده و مرزهای حکومت دینی بود را به ما بازگو و محول کردند.



وی گسترش و پراکنده کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه را وظیفه همگان دانست و به اساتید دانشگاه‌ها و  فرهنگیان توصیه کرد: کلاس‌های درس و بحث خود را با ذکر خاطره یا وصیت‌نامه شهدا آغاز کنند تا دانش‌آموزان بدانند به برکت چه خون‌هایی امروز در آسایش و آرامش می‌توانند در کلاس‌های درس و بحث حضور پیدا کنند.



امام جمعه کوهبنان ضمن یادآوری اهمیت قشر جوان اظهار کرد: جوانان به‌عنوان آینده‌سازان و رهروان این انقلاب نیاز به آشنایی بیشتر با فرهنگ ایثار و شهادت دارند و به فرموده رهبر فرزانه و متفکر انقلاب همیشه این عزم راسخ هوشمندی، بصیرت و قاطعیت جوانان است که می‌تواند ابرقدرت‌ها را به خاک مذلت و خواری  بنشاند.



وی تأکید کرد: دشمن از برگزاری یادواره شهدا و ادامه راه آنان هراس ویژه‌ای دارد، لذا تمام توان خود را به کار بسته تا از طریق تهاجم فرهنگی و گسترش شبکه‌های ماهواره وابسته به خود بر روند این برنامه‌ها خدشه وارد کند.

captcha