کد خبر: 1343473
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۶
امروز؛

گفتمان دینی «سیره‌شناسی اهل بیت(ع)» در سلماس برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول امور فرهنگی تبلیغات اسلامی سلماس از برگزاری گفتمان دینی با عنوان سیره‌شناسی اهل بیت(ع) با محوریت زندگانی حضرت سیدالشهدا(ع) در این شهرستان خبر داد.


سیدمهدی ساجدی، مسئول امور فرهنگی تبلیغات اسلامی سلماس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، گفت: امروز، 26 آذر گفتمان دینی با عنوان «سیره‌شناسی اهل بیت(ع)» با محوریت زندگانی حضرت سیدالشهدا(ع) در این شهرستان برگزار می‌شود.



وی اضافه کرد: این گفتمان دینی پیش از ظهر امروز در دبیرستان دخترانه ام‌البنین(س) با سخنرانی رباب خرمی، مدرس حوزوی برگزار می‌شود.



مسئول امور فرهنگی تبلیغات اسلامی سلماس  گفت: هدف از برگزاری این گفتمان دینی آشنایی بیش از پیش دانش‌آموزان با زندگانی ائمه اطهار(ع) و به‌ویژه امام حسین(ع) و الگوگیری از سیره و زندگانی آن‌ها در زندگانی است.

captcha