کد خبر: 1343759
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۸

برپایی جلسه هم‌اندیشی معاون صدا و سیما با فیلمسازان و تاکید بر اعتلای آثار

گروه هنر: معاون رسانه ملی در دومین نشست با کارگردانان بر ضرورت تعامل هر چه بیشتر فیلمسازان برای اعتلای فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی تاکید کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سیما، دومین نشست هم‌اندیشی رشد و تعالی در سیما که با حضور معاون سیما و مدیران شبکه‌های تلویزیونی در جمع بیش صد و پانزده نفر از چهره‌های شناخته شده کارگردانی مجموعه‌های نمایشی کشور همچون جلیل سامان، سیدضیاءالدین دری، مهدی کرم‌پور، مسعود جعفری جوزانی، سعید اسدی، سروش صحت، سیدروح ‌الله حجازی، غلام‌رضا رمضانی، سیروس حسن‌پور، فریدون جیرانی، عباس رنجبر، بهروز شعیبی، جابر قاسمی، مرضیه برومند، شاهین باباپور، وحید نیکخواه آزاد و جواد رضویان، محمدرضا ورزی، بهروز افخمی، داریوش فرهنگ، سیروس حسن‌پور، سیروس مقدم، شهاب عباسی ، مسعود ده‌نمکی ، فلورا سام و ...  و به همت اداره کل طرح و برنامه برگزار شد.



در این نشست که با هدف هم اندیشی رشد و تعالی در حوزه تلویزیون برگزار شد دکتر علی دارابی با ابراز تاسف از کم توجهی دولت ها به حوزه فرهنگ گفت: وقتی در ساختار برنامه ریزی کشور کمتر از 4 درصد بودجه به حوزه فرهنگ، ارتباطات و رسانه اختصاص پیدا می کند؛ تاسف ما را مضاعف می شود.

captcha