کد خبر: 1344
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸
عیسی‌زاده تصریح کرد:

دغدغه فرهیختگان پزشکی برای تحقق سبک زندگی اسلامی

گروه سلامت: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه یکی از دغدغه‌‌های حوزه سلامت معنوی تعریف سبک درست و همراه با سلامت برای زندگی انسان‌هاست، اظهار کرد: لذا تحقق شعار سبک زندگی اسلامی یکی از دغدغه‌های عرصه دانشگاهی به ویژه فرهیختگان علوم پزشکی است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) همزمان با فرا رسیدن عید ولایت امیرالمومنین علی(ع) چهارمین مرحله طرح مهر ولایت (عیادت از بیماران) پیش از ظهر امروز، یکم آبان‌ماه به همت مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شریعتی برگزار شد.



در این مراسم محمدحسین آیتی، معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علی جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، حجت‌الاسلام و المسلمین عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و احمدرضا سروش، رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شریعتی نیز حضور داشتند.



در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه یکی از دغدغه‌‌های حوزه سلامت معنوی تعریف سبک درست و همراه با سلامت برای زندگی انسان‌هاست، اظهار کرد: لذا تحقق شعار سبک زندگی اسلامی مقام معظم رهبری یکی از دغدغه‌های عرصه دانشگاهی به ویژه فرهیختگان علوم پزشکی است.



مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه یکی از علل اصلی ابتلا افراد به بیماری‌های مختلف مرتبط با نحوه سبک زندگی آنان است، تصریح کرد: طبق بررسی صورت گرفته بیش از 600 روایت تنها در برخی از حوزه‌های سلامت معنوی وجود دارد.



حجت‌الاسلام عیسی زاده با تاکید بر اینکه براساس روایات موجود روح سالم در بدن سالم است، عنوان کرد: در حال حاضر آیات و روایات فراوانی در ارتبط با سلامت جسمانی وجود دارد.



براساس گزارش ایکنا، علی جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در بخش دیگری از این مراسم با تاکید بر اینکه براساس تاکیدات بزرگان عیادت از بیماران امری مستحب و سفارش شده‌ است، عنوان کرد: این مقوله برای فردی که از بیماری عیادت می‌کند بیش از شخصی که عیادت می‌شود آثار و برکات معنوی دارد.



نگاه کادر درمانی به جنبه‌های معنوی و عیادتی در مواجه با بیماران



رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه سخنان خود افزود: چنین شرایطی ضمن اینکه جنبه روانی مثبتی برای بیمار به همراه دارد در کنار آن نیز باعث می‌شود تا بیمار آمادگی تحمل مشکلات بیماری را بیشتر داشته باشد، گفته می‌شود در بسیاری از بیماری‌های جسمی زمانی که زمینه‌های روانی مساعد می‌شود فرد به درمان بهتر پاسخ می‌دهد، بنابراین عیادت جنبه اخروی قابل توجهی دارد.



جعفریان تصریح کرد: ما جدای از کار درمانی، در زمان مواجه با بیمار به عنوان پزشک، پرستار و گروه پیراپزشکی می‌توانیم علاوه بر کار حرفه‌ای خود جنبه معنوی و نگاه عیادتی از بیمار را نیز رعایت کنیم، این موضوعی است که همکاران ما در اصول رفتار حرفه‌ای رعایت می‌کنند و به آن‌ها هم آموزش داده می‌شود به دانشجویان پزشکی تاکید می‌شود که علاوه بر ارتباط حرفه‌ای که مربوط به حرفه ماست و کاملا جنبه‌های پزشکی دارد مباحث معنوی و نگاه عیادتی را نیز رعایت کنند.



براساس گزارش ایکنا، در این برنامه ضمن عیادت از بیماران، تجلیل از پرسنل درمانی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شریعتی با حضور مدیران، اساتید هیئت علمی و پرسنل این دانشگاه نیز در دستور کار قرار گرفته بود.



این طرح در راستای تکریم بیماران از سال 89 در بیمارستان مصطفی خمینی(ره) آغاز شده است؛ این برنامه به منظور ترویج و تعمیق فرهنگ دینی انجام می‌شود تا در کنار پزشکان و پرستاران متعهد که به بیماران کمک می‌کنند این سنت نبوی نیز ترویج شود.


captcha