کد خبر: 1344163
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۲
علی منتظری اظهار کرد:

آموزش روخوانی قرآن به دانشجویان؛ مهم‌ترین اولویت سازمان قرآنی جهاد دانشگاهی

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اسبق جهاد دانشگاهی در جلسه تودیع و معارفه رؤسای قبلی و جدید سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور که هم‌اکنون در حال برگزاری است، آموزش روخوانی قرآن به دانشجویان کشور را مهم‌ترین اولویت این سازمان بیان کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، علی منتظری، رئیس اسبق جهاد دانشگاهی در مراسم تودیع و معارفه رؤسای قبلی و جدید سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور که هم‌‌اکنون، چهارشنبه، 27 آذرماه در محل این سازمان در حال برگزاری است، در خصوص اقدامات قرآنی جهاد دانشگاهی سخنرانی کرد.



وی اظهار کرد: نوای قرآن در سال 1364 برای اولین بار در دانشگاه‌ها طنین‌‌انداز شد و مسابقات قرآن دانشجویان کشور اجرایی شد و به دنبال آن دبیرخانه دائمی مسابقات قرآن دانشجویان سراسر کشور و سازمان فعالیت‌های قرآنی جهاد دانشگاهی شکل گرفت.



وی ادامه داد: پیش از این مسابقات قرآن دانشجویی در دانشگاه‌ها جایگاهی نداشت و این حرکت پرخیر و برکت، اقدام ارزشمند و گران‌سنگی برای جامعه دانشگاهی و جامعه قرآنی شد و سبب شد نیروهای برجسته قرآنی در این فضا تربیت شدند.



منتظری تصریح کرد: از دیگر برکاتی که برپایی مسابقات قرآن دانشجویی و تدوین برنامه‌های قرآنی در دانشگاه‌ها به همراه داشت، تاسیس خبرگزاری بین‌المللی قرآن به عنوان تنها خبرگزاری قرآنی در جهان اسلام بود که این اتفاق مبارک در بدنه جهاد دانشگاهی شکل گرفت و اثرات این خیر کثیر تا امروز نیز ادامه دارد.



وی ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌های مدیران قبلی سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور خاطرنشان کرد: ما همواره آرزو داشتیم که تمامی دانشجویان کشور توانایی روخوانی ساده قرآن کریم را به دست آورند و از مسئولان تقاضامندیم که با فراهم کردن امکانات لازم این رسالت مهم را به جهاد دانشگاهی بسپارند تا به مرتبه‌ای دست یابیم که تمامی دانشجویان توانایی روخوانی قرآن کریم را به دست آورند.



رئیس اسبق جهاد دانشگاهی توضیح داد: در گذشته علمایی وجود داشتند که با شیوه‌های ساده و ظرف پنج جلسه می‌توانستند توانایی روخوانی قرآن کریم را آموزش دهند و امروزه هم با وجود پیشرفت تکنولوژی می‌توان این شیوه‌های آموزشی را اجرا کرد.



وی بیان کرد: در کشور چهار میلیون دانشجو وجود دارد که باید نسبت به آموزش روخوانی قرآن کریم برای آنها برنامه‌ریزی کرد. اگر دانشجویان بتوانند روخوانی قرآن کریم را بیاموزند، در ادامه خود به دنبال درک مفاهیم، تدبر و سایر هنرهای تلاوت، قرائت و حفظ قرآن نیز خواهند رفت.



منتظری در پایان پیشنهاد کرد: به نظر من شایسته است که نام سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور به عنوان قبلی خود، یعنی سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشجویان کشور تغییر کند؛ زیرا این نام‌گذاری بر اساس شرایط و اقتضائات دقیقی طراحی شده بود.

captcha