کد خبر: 1345238
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۰
حجت‌الاسلام زاع خواستار شد:

ترویج و به تصویرکشیدن الگوهای ازدواج آسان/ فضاسازی معنوی در جامعه صورت پذیرد

ترویج و به تصویرکشیدن الگوهای مورد نظر اسلام و قرآن در امر ازدواج راه‌کار مناسبی جهت گرایش افراد به این سمت سو و فراهم کردن زمینه‌های ازدواج آسان خواهد شد.


حجت‌الاسلام داوود زارع، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان مرکزی در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی در رابطه با مؤلفه‌های ازدواج اسلامی، فرهنگ‌سازی در راستای معرفی الگوهای برتر ازدواج از دیدگاه اسلام و قرآن را امری لازم و ضروری در جامعه امروزی دانست.



وی افزود: ترویج و به تصویرکشیدن الگوهای مورد نظر اسلام و قرآن در امر ازدواج راه‌کار مناسبی جهت گرایش افراد به این سمت سو و فراهم کردن زمینه‌های ازدواج آسان خواهد شد.

حجت‌الاسلام زارع تأکید کرد: مسئولان باید زندگی‌های ساده و الگوهای ازدواج‌های آسان را شناسایی و در بطن جامعه به تصویر کشیده و برای مردم معرفی کنند و نهادهای دولتی نیز لازم است تا با فضاسازی‌های معنوی و ارائه کمک‌های مادی و معنوی  شرایط گرایش جوانان به این سمت و سو را فراهم کنند.



الگوهای برتر ازدواج از دیدگاه اسلام و قرآن



مدیر حوزه های علمیه خواهران استان، اظهار کرد: الگوهای برتر ازدواج از دیدگاه اسلام و قرآن و همچنین ازدواج‌های آسان اگر از سوی رسانه و نهادهای مرتبط جامعه به تصویر کشیده شود این فرهنگ‌سازی ایجاد خواهد شد و قطعاً تأثیر بیشتری در بین نسل جوان بر جای خواهد گذاشت.



وی با اشاره به آیه 187 سوره مبارکه بقره، ادامه داد: خانواده در این آیه شریفه زن و مرد را لباس یکدیگر و کاکل کننده هم معرفی می‌کند و می‌فرمایند؛ آنها برای شما لباسى هستند و شما براى آنان لباسى هستید و خداوند می‌‏دانست که شما با خودتان ناراستى مى‏کردید پس توبه شما را پذیرفت و... اینگونه خداوند آیات خود را براى مردم بیان می‌‏کند باشد که پروا پیشه کنند.



ایمان انسان به‌واسطه ازدواج کامل می‌شود



حجت‌الاسلام زارع در ادامه با تأکید بر ترویج ملاک‌های قرآنی در خانواده‌ها نیز، افزود: خانواده مقدس‌ترین نهاد در اسلام به شمار می‌رود که در آموزه‌های دینی به تشکیل آن و ترغیب و تشویق به ازدواج‌های اسان و به موقع مورد توصیه شده؛ چراکه ایمان انسان به‌واسطه ازدواج کامل می‌شود.



مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان در پایان، خانواده را بستر رشد، ایمان و محبت دانست و با اشاره به اینکه در خانواده باید اخلاق حاکم باشد نه قانون، گفت: خانواده‌ها در مقابل فرزندان مسئولند و می‌توانند با ترویج ملاک‌های ازدواج اسلامی، اهمیت و بها دادن به شخصیت فرزندان، توجه به مسائل و نیازهای آنها، همراهی و همیاری کردن و مشورت دهی به فرزندان در انتخاب‌ها، دلسوزی و دادن احساس امنیت، کنارگذاشتن ملاک‌ها و معیارهای تعصبی و جاهلی، حقازادی در انتخاب در عین مراقبت و توجه، وقت گذاشتن برای جوانان و... فرزندان را در انتخاب موفق همراهی کنند.

captcha