کد خبر: 1346143
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان:

اهتمام دانشگاهیان، پژوهش در آموزه‌های قرآنی باشد

گروه اندیشه: مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان بر لزوم توجه بیشتر به امر پژوهش از جمله در حوزه آموزه‌های قرآنی در مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها تأکید کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام سیدشکرالله زندوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان صبح امروز، سوم دی در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه قرآن کریم به خلقت انسان به‌عنوان یک موجود برتر در عالم هستی نگاه می‌کند، خواستار توجه بیشتر به امر پژوهش در حوزه آموزه‌های قرآنی در مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها شد.



وی با اشاره به جایگاه مهم انسان در نظام خلقت بیان کرد: خداوند در جواب فرشتگان می‌فرماید شما در رابطه با این موجود که من آفریده‌ام اطلاعی ندارید نمی‌دانید او چیست و چه استعدادهایی دارد؛ لذا در مورد انسان که خلیفة الله بر روی زمین است، زود قضاوت نکنید.



مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان قدرت تفکر و اندیشه را از جمله خصوصیات انسان برشمرد و تصریح کرد: خداوند در این باره می‌فرماید: علم را در وجود انسان قرار داریم، همچنین قدرت تفکر و اندیشه را و این همان چیزی است که انسان را از دیگر موجودات عالم متمایز می‌کند و دیگر موجودات این توانایی و استعداد را ندارند.



انسان حامل استعدادی است به نام تفکر



زندوی افزود: همین امر باعث شد تا خداوند متعال به فرشتگان که اشرف مخلوقات قبل از خلقت آدم بوده‌اند دستور دهد تا بر آدم سجده کنند چون انسان حامل علم و قدرت و استعدادی است به نام تفکر و اندیشه و نوآوری و خلاقیت که خداوند در وجود انسان قرار داده است.



مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان ادامه داد: در مقابل دین مبین اسلام که خداوند را محور اصلی معرفی می‌کند و معتقد است که تمام قوانین و احکام نیز از سوی خداوند متعال است، مکتب اُمانیست که انسان‌محور است روی کار آمده و تمام مواردی که خواست انسان باشد به‌صورت قانون درمی‌آید خواه به نفع انسان باشد یا به ضرر او.



به گفته وی، عده‌ای از امانیست‌ها معتقدند که خداوند انسان را آفریده و بعد از خلقت، او را به حال خود رها کرده است و این اعتقادی باطل است.



این مقام مسئول در حوزه دین با انتقاد از اینکه پژوهش در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی جدی گرفته نشده است، گفت: آنچه امروز به جایگاه پژوهش در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی لطمه وارد می‌کند مدرک‌گرایی و درس خواندن برای اخذ نمره است.



حجت‌الاسلام زندوی به روش‌های مختلف پیشنهادی در راستای ترویج مفاهیم قرآن، نماز و نیایش، عفاف و حجاب و ایثار و شهادت برای نسل جوان اشاره کرد و خواستار توجه بیشتر به امر پژوهش از جمله آموزه‌های قرآنی در مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها شد.



رفتار صحیح قرآنی دانشجویان فرهنگ دین را منتقل می‌کند



مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان اظهار کرد: عمل و رفتار صحیح قرآنی دانشجویان، کارمندان و همکاران در دانشگاه‌هاست که می‌تواند فرهنگ صحیح قرآنی را منتقل کند.



وی با تأکید بر اینکه برای پژوهش نیز باید فرهنگ‌سازی کرد، افزود: یکی از چالش‌هایی که امروزه در تمامی حوزه‌ها با آن دست به گریبانیم عدم احساس نیاز مدیران به پژوهش است از این رو بیشتر مدیران سعی در تقلید و کپی‌برداری از کارهای صورت گرفته در سایر کشورها دارند.



زندوی افزود: با وجود پیشرفت‌های خوبی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی داشته‌ایم اما هنوز نتوانسته‌ایم از توانایی‌ها و استعدادهای موجود جهت رسیدن به جایگاه واقعی بهره‌مند شویم.



مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان از ظرفیت‌های موجود در کشور به‌عنوان بال‌های یک پرنده نام برد و خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم از این ظرفیت‌ها بهره بگیریم بیشتر از امروز به اوج خواهیم رسید.

captcha