کد خبر: 1346238
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۱

پنجمین همایش ملی آسیب‌های پنهان در کردستان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی واحد ‌کردستان از برگزاری پنجمین همایش ملی آسیب‌های پنهان با حضور جمعی از مسئولان استانی و کشوری فردا در تالار مولوی این دانشکاه خبر داد.


‌حمیدرضا مجردی، رئیس جهاد دانشگاهی ‌واحد کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های جهاد دانشگاهی پرداختن به مسائل فرهنگی بوده است، اظهار کرد: در این راستا طی چهار سال گذشته برنامه‌های متنوعی در این زمینه در دستور کار این نهاد قرار گرفته است.



وی افزود: پنجمین همایش ملی آسیب‌های پنهان با هدف شناسایی این آسیب‌ها و ارائه راهکارهای عملی برای حذف آن‌ها با حضور جمعی از مسئولان استانی و کشوری فردا، چهارم دی در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.



رئیس جهاد دانشگاهی ‌واحد کردستان با اشاره به اینکه طی چهار سال گذشته هر سال همایش آسیب‌های پنهان در سطح ملی با موضوعات و محورهای اولویت‌دار در حوزه آسیب‌های اجتماعی در استان برگزار شده است، اعلام کرد: امسال با همفکری و همراهی اساتید و صاحب‌نظران استان، پنجمین همایش ملی آسیب‌های پنهان «با محوریت خانواده» در استان برگزار می‌شود.



وی اعلام کرد: با عنایت به جایگاه و نقش بی‌بدیل خانواده به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین بنیان‌های اجتماعی و اهمیت آن در کاهش آسیب‌ها و معضلات اجتماعی، ورود به این حوزه و برگزاری چنین همایشی در دستور کار مسئولان فرهنگی واحد کردستان قرار گرفته است.



مجردی به تعداد مقالات ارسالی به دبیرخانه پنجمین همایش ملی آسیب‌های پنهان اشاره و عنوان کرد: در مجموع 193 مقاله از پژوهشگران سراسر کشور به دبیرخانه همایش ارسال شده است.



وی در پایان یادآور شد: بنا به رأی هیئت داوران 73 مقاله به‌عنوان پوستر و 18 مقاله برای ارائه شفاهی در روز برگزاری پنجمین همایش ملی آسیب‌های پنهان انتخاب شده‌اند.

captcha