به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، مجید جلیل، منتخب مردم لردگان در مجلس شنبه، 7 دی در نشست شورای اداری استان نهم دی را انقلاب سوم ملت ایران دانست و گفت: این روز بهواسطه حضور خودجوش و مردمی ملت ایران در راستای حفظ ارزشها و آرمانها بهعنوان یک انقلاب سوم در تاریخ ثبت میشود.
وی با بیان اینکه هیچ کس حق مصادره کردن این حماسه را ندارد، تصریح کرد: هیچ حزب و گروهی حق مصادره کردن این روز را به نام خود ندارند؛ چرا که این روز از بطن و متن مردم برخواسته بود و پای دفاع از ارزشهای نظام در میان بود.
جلیل با اشاره به اینکه برخیها بهدنبال مصادره کردن این واقعه به نام خود هستند، تصریح کرد: متأسفانه برخی از احزاب و گروههای سیاسی بهدنبال ثبت نام خود جزو خلقکنندگان این حماسه هستند که به یقین این تحرکات محکوم است.
وی همچنین به بودجه 93 اشاره و خاطرنشان کرد: بودجه سال 93 یک راه سخت و دشوار را پیش رو دارد؛ بنابراین مسئولان استان نباید دلخوش این بودجه باشند؛ چرا که این بودجه با 15 میلیارد رشد منفی مواجه است و با این وضعیت بودجه در حدود 175 میلیادر تومان بسته خواهد شد.
جلیل با اشاره به نارساییهای اقتصادی در کشور، صرفهجویی در مصرف، بصیرتافزایی، حاکمیت اقتصاد مقاومتی و بالابردن سعه صدر و تحمل را تنها راه برونرفت از مشکلات دانست.
وی انجام فعالیتهای پژوهشی کابردی را یکی از وظایف مهم دانشگاهها دانست و گفت: کار پژوهشی کاربردی یکی از نیازهای اصلی و اساسی اکنون کشور است که باید نسبت به آن اهتمام ویژهای شود.
جلیل با بیان اینکه کشور در ارتباط با کارهای پژوهشی بنیادی بیمه است، بر لزوم انجام کار عالمانه و محققانه در راستای کاربردی و عملیاتی شدن در عرصههای مختلف تأکید کرد.
وی همچنین با بیان اینکه اکنون باید یک دولت کوچک در استان شکل بگیرد، تصریح کرد: باید با تلاش و همت همه مسئولان رفتار و اعمال دولت و ولایت در استان تبلور پیدا کند و دستگاههای استانی با محوریت نماینده ولی فقیه و استاندار با جدیت و برنامهریزی برای توسعه استان تلاش کنند.
جلیل با تأکید بر اینکه چهارمحال و بختیاری در رشد و توسعه نسبت به استانهای دیگر عقب است بیان آمارهای غلط و ارائه یک وضعیت مطلوب در استان را مانع پیشرفت و توسعه استان دانست.
وی با تأکید بر لزوم شناخت صحیح ظرفیتهای استان خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیتهای عظیم و بالقوه در استان کشاورزی است که متأسفانه نسبت به آن غفلت شده است.
جلیل آب و کشاورزی را دو حلقه مفقوده در توسعه استان دانست و گفت: استان از نعمت آب و زمین حاصلخیز بهرهمند است اما متأسفانه از این دو ظرفیت عظیم برای توسعه و پیشرفت خود استفاده نمیکند و بهدنبال فعالیتهای غیر تخصصی رفته است.
وی توسعه و رونق کشاورزی را یکی از اولویتهای اصلی در استان برشمرد و بر بهرهگیری از این نعمت الهی درراستای توسعه و پیشرفت استان تأکید کرد.
جلیل با انتقاد از اینکه در مسئله انتقال آب استان غفلت شده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه کار کارشناسی و مدبرانه برای جلوگیری از انتقال آب صورت نگرفته است و اکنون آب استان با یک چالش مواجه شده است.
وی با بیان اینکه چرا در گذشته کار مطالعاتی و کارشناسی در مسئله آب استان صورت نگرفته است؟ خاطرنشان کرد: استان در سرچشمه آب شرب قرار دارد اما متأسفانه نیمی از مردم با مشکل آب مواجه هستند و آب شرب به استان همجوار برای مصارف غیر شرب استفاده میشود.
وی با بیان اینکه اصفهان از آب غصبی استفاده میکند، این مسئله را یک کار حرام و خلاف شرع و دین مقدس اسلامی دانست.
جلیل با تأکید بر اینکه متولی آب در کشور وزارت نیرو است نه استان اصفهان، خاطرنشان کرد: مسئله آب استان باید از طریق مراجع قانونی و وزارت نیرو حل شود و دخالت اصفهان در این مسئله خلاف قانون است.
وی با اشاره به اهانت استاندار اصفهان به مردم استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: استاندار اصفهان فراموش کرده است که اگر بختیاریها نبودند اصفهان در زیر دست مغولان نابود میشد ولی الان بهراحتی به مردم این استان اهانت میکند.
جلیل با طرح این سؤال که آیا شعور اجتماعی مسئولان اصفهان در بستن آب بر روی استان همجوار است؟ تصریح کرد: استان اصفهان بهراحتی تمام آب را بر روی مردم یزد میبندد و لوله آب را میشکند که آیا این اقدام برآمده از یک استان برخوردار است.