کد خبر: 1347970
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۳

ملت در 9 دی با تمام وجود از ارزش‌های اسلامی دفاع کردند

گروه سیاسی: فرماندار کوهبنان گفت: ملت ایران در 9 دی تنها انجام وظیفه کردند و با تمام وجود از ولایت و رهبری نظام‌، ارزش‌های اسلامی و آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی دفاع کردند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، منصور متقی، فرماندار کوهبنان روز گذشته، 7 دی در دیدار با اعضای ستاد 9 دی این شهرستان با گرامیداشت این روز اظهار کرد:‌ در 9 دی 88 مردم با حضور گسترده همراه با بصیرت‌، آگاهی و هوشیاری به خیابان‌ها آمدند و ‌پشت دشمنان را به لرزه انداختند و نقشه‌ ‌آنها را نقش بر آب کردند.



وی افزود: ملت ایران در 9 دی تنها انجام وظیفه کردند و با تمام وجود از ولایت و رهبری نظام‌، ارزش‌های اسلامی و آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی دفاع کردند.



متقی تصریح کرد: حماسه 9 دی با روح خونین عاشورا آمیخته شده بود و این‌گونه خون ایرانیان مؤمن را در برابر هتک حرمت‌های روز عاشورا به جوش آورد و آنها را راهی خیابان‌ها کرد.



وی بیان کرد: حماسه 9 دی در تاریخ ماندگار می‌ماند و نسل به نسل نقل می‌شود، زیرا بیانگر این واقعیت است که رهبری الهی محبوب و مقتدر در ایران اسلامی است و با درایت، هوشیاری و مدیریت حکیمانه ‌خود از وقوع ‌حرکت‌های گوناگون و بی‌اساس در ایران جلوگیری می‌کند.



متقی خاطر ‌نشان کرد:‌ 9 دی‌ در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز بصیرت، تبدیل به یوم‌الله و ماندگار شد، زیرا در این روز تاریخی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی با عشق و علاقه وافر به مقام معظم رهبری و جامعه عمل پوشیدن به توصیه‌ها و منویات ایشان‌ حماسه‌ای دیگر آفرید و دشمنان را مأیوس ساخت.

captcha