کد خبر: 1348008
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۶

تجمع بزرگ عاشوراییان در بیجار برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: معاون فرماندار بیجار با اشاره به برنامه‌های 9 دی در اسن شهرستان گفت: همایش بزرگ عاشوراییان همزمان با روز به‌یاد ماندنی نهم دی در حسینیه ‌شهرستان بیجار برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، امین پور، معاون فرماندار بیجار روز گذشته، 7 دی در نشست ستاد گرامیداشت حماسه نهم دی با اشاره به اهمیت، نکوداشت و بزرگداشت این روز تاریخی و مهم انقلاب اسلامی اظهار کرد: ملت ایران در نهم دی‌ سال 88 نشان دادند که با بصیرت و هوشیاری، همواره پشتیبان ولایت فقیه و آماده مقابله با توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان نظام اسلامی هستند.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در‌خصوص اهمیت بصیرت‌افزایی و دشمن‌شناسی در جامعه افزود: نهم دی، روزی است که باید همچون سایر روزهای ملی و تاریخی انقلاب اسلامی، محور تفکرات و اندیشه‌های مردم، به‌ویژه قشر جوان قرار گیرد.

معاون فرماندار بیجار به بحث درباره نقش استکبار و دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی در فتنه 88 پرداخت و اعلام کرد: ملت مسلمان و دین‌مدار ایران اسلامی که پرورش یافتگان مکتب امام حسین(ع) هستند، تا همیشه تاریخ اجازه زیر بار ظلم نمی‌روند و همواره در مقابل فتنه گران و زورگویان ایستادگی می‌کنند.

امین‌پور با اشاره به تشکیل کمیته‌های پنج‌گانه در راستای برگزاری برنامه‌های نهم دی بیان کرد: این کمیته‌ها شامل تبلیغات، فرهنگی، دانشگاهیان، طلاب و روحانیان و دانش‌آموزی هستند که در راستای برگزاری مراسم‌ بزرگداشت نهم دی ‌فعالیت می‌کنند.

وی یادآور شد: تجمع بزرگ عاشوراییان در حسینیه، برپایی نمایشگاه عکس، به صدا درآمدن زنگ بصیرت در مدارس، برگزاری گفتمان‌های بصیرتی، مسابقات فرهنگی - هنری و راه‌اندازی دسته‌های عزاداری سرور و سالار شهیدان در نشانه اعتراض به هتک حرمت عاشورا، از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که همزمان با نهم دی ‌در نقاط مختلف شهرستان بیجار برگزار می‌شود.

captcha