کد خبر: 1348088
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۲
رئیس مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری در مجلس:

قطعنامه جهان عاری از خشونت برآمده از باورهای دینی ملت ایران است

گروه سیاسی: تصویب پیشنهاد جهان عاری از خشونت در سازمان ملل یک شعار جدید و نو نیست بلکه یک شعار برآمده از اعتقادات و باورهای دینی ملت ایران است که سابقه‌ای دیرینه دارد.


حمیدرضا عزیزی، منتخب مردم شهرستان‌های فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، به تصویب قطعنامه جهان عاری از خشونت در سازمان ملل اشاره و اظهار کرد: فرهنگ اسلامی و ایرانی در همه دوران با خشونت و افراط گری در دنیا مخالف بوده است؛ بنابراین طرح این پیشنهاد از سوی ایران برآمده از نگاه اسلامی و دینی است.



وی با بیان اینکه تمدن اسلامی و ایرانی با جنگ و خون‌ریزی مخالف است، تصریح کرد: ایران با برگزاری جنگ‌های جهانی اول و دوم در گذشته به شدت مخالف بوده است و خود نیز هیچ‌گاه به‌دنبال اقدامات جنگ‌طلبانه و خشونت علیه ملت‌ها نبوده است.



عزیزی صلح‌طلبی و دوستی ملت‌ها با یکدیگر را یک شعار دیرینه در ایران دانست و تصریح کرد: تصویب این پیشنهاد در سازمان ملل یک شعار جدید و نو نیست بلکه یک شعار برآمده از اعتقادات و باورهای دینی ما است و سابقه‌ای دیرینه دارد.



ایران قربانی خشونت‌ها و جنگ‌ها بوده است



وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران خود قربانی این خشونت‌ها و جنگ‌ها بوده است، اعمال جنگ هشت ساله بر ملت ایران، خشونت‌ها و جنگ‌ها در زمان قبل انقلاب از جمله جنگ مغول‌ها و انجام ترورهای ناجوانمردانه نمونه‌های بارز خشونت علیه جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.



عزیزی صلح و امنیت واقعی را در ظهور امام زمان(عج) دانست و خاطرنشان کرد: بر اساس آموزه‌های دینی و اعتقادات اسلامی صلح و امنیت واقعی با ظهور امام زمان(عج) محقق می‌شود؛ بنابراین باید زمینه‌ها را برای ظهور آن منتقم الهی آماده کرد.



وی با تأکید بر اینکه تمام دولت‌ها در نظام اسلامی صلح‌طلب و عاری از خشونت بوده‌اند، خاطرنشان کرد: نگاه تمام دولت‌ها در نظام اسلامی به کشورهای جهان یک نگاه دوستانه و برادرانه بوده است اما طرح این پیشنهاد در دولت جدید نشان از تدبیر آن در حوزه سیاست خارجی دارد.



راهکاری برون‌رفت جهان از افراط گری



عزیزی این قطعنامه را راهکاری برای برون‌رفت جهان از خشونت و افراط گری دانست و تصریح کرد: اکنون کشورهای منطقه به‌ویژه مسلمانان در زیر بار خشونت و افراط گری کشورهای مستکبر قرار گرفته‌اند، که اعمال این قطعنامه اقدام مؤثری در مقابله با این اقدامات خصمانه خواهد بود.



وی اسرائیل را مظهر خشونت و افراط گری عنوان کرد و گفت: کسانی که با تصویب این قطعنامه مخالفت کرده‌اند به یقیین خود آلوده به این خشونت‌ها هستند و می‌دانند با تصویب این قانون دست پلید و خائن آن‌ها برای ملت‌ها رو خواهد شد از همین رو با آن مخالفت می‌کنند.

captcha