کد خبر: 1348116
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳
مرضیه خسروی بیان کرد:

نیروی متخصص تفسیر قرآن؛ نیاز مبرم استان چهارمحال و بختیاری

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان چهارمحال و بختیاری گفت: اساتید و مربیان قرآن موجود جوابگوی نیاز قرآنی استان چهارمحال و بختیاری نیستند و حضور نیروی متخصص مفسر قرآن در استان یک نیاز ضروری است.


مرضیه خسروی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با اساتید و مربیان قرآن استان چهارمحال و بختیاری گفت: اساتید و مربیان قرآن موجود جوابگوی نیاز قرآنی استان نیستند و حضور نیروی متخصص مفسر قرآن در استان یک نیاز ضروری است.

وی تصریح کرد: در این استان کلاس تفسیر قرآن عمومی و تخصصی بسیار کم است و آن تعداد خیلی کم هم که برگزار می‌شود، اطلاع‌رسانی لازم برای حضور علاقه‌مندان در این کلاس‌ها انجام نمی‌شود و سایر مؤسسات نیز دارای اساتید لازم برای این دوره‌ها نیستند.

خسروی بیان کرد: برای دعوت کردن اساتید متخصص و برگزاری کلاس تفسیر در این استان بودجه لازم وجود ندارد و مؤسسات نیز خود به تنهایی از عهده این مخارج برنمی‌آیند، بودجه‌هایی که برای قرآن در نظر گرفته می‌شود بین سازمان‌های مختلف متولی آموزش قرآن پخش شده و این بودجه راه به جایی نمی‌برد.

بودجه دلیل اصلی عدم موفقیت برخی از مؤسسات قرآنی

وی اظهار کرد: برخی از مؤسسات هم که از سازمان تبلیغات اسلامی مجوز دریافت کرده‌اند، در حال از دست دادن مخاطبان خود به دلیل عدم وجود بودجه لازم هستند، زیرا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مؤسسات خود بودجه لازم را می‌دهد و این مؤسسات در برگزاری برنامه‌های آموزشی، رادیویی و .... برای مخاطبان آماده‌تر هستند.

مدیرعامل اتحادیه چهار محال و بختیاری بیان کرد: در سایر مراکز و ارگان‌ها بودجه دارای یک هدف مشخص است و براساس آن هدف بین بخش‌ها توزیع می‌شود، اما بودجه قرآنی اینگونه نیست و در زمان دریافت بودجه هر بخشی برای خود متولی آموزش قرآن شده و این باعث پخش شدن این بودجه به بخش‌های متعدد می‌شود.

استفاده از نیروی متخصص قرآنی نیاز طرح‌های آموزشی مؤسسات استان

وی افزود: نیروی متخصص قرآنی احتیاج مبرم این استان است و این موضوع با  مدیرکل دارالقرآن استان درمیان گذاشته شده است و کارشناسان دارالقرآن در حال بررسی مشکل بوده و در صورت اختصاص بودجه این امر در اولویت قرار دارد.

خسروی تصریح کرد: دوره‌های تربیت معلم قرآن نیز در استان به‌صورت محدود و در رشته‌های تجوید و مفاهیم و ... برگزار می‌شود و ضروری است مدیران مؤسسات دارای اطلاعات قرآنی بالا بوده و با تفسیر نیز آشنا باشند.

وی اظهار کرد: استان در حال حاضر دارای 28 مؤسسه و بیش از 70 خانه قرآن هستند و این تعداد مؤسسه نیز در استان کم بوده و راه‌اندازی مؤسسه نیازمند تخصیص بودجه و حمایت از این مراکز است.



خسروی بیان کرد: مؤسسات قرآنی استان از هیچ جایی حمایت نمی‌شوند و اتحادیه در نظر دارد تا تعاملات مؤثر خود را با اجرای چند طرح در استان با مراکز مختلف جهت حمایت از مؤسسات برقرار کند. در حال برقراری رقابت مسابقه‌‌ای بین موسسات هستیم تا خود بتوانند با ارائه کار بودجه خود را تامین کنند.

مدیر مؤسسه کوثر سوادجان در پایان با اشاره به اینکه اتحادیه مؤسسات قرآنی استان چهارمحال و بختیاری از سال 86 فعالیت خود را آغاز کرده است، خاطرنشان کرد: ضروری است قرآن بین اقشار مختلف شناخته شود و اتحادیه استان نیز با توجه به نوپا بودن در استان شناخته نیست و این شناساندن نیازمند کار قرآنی در استان است.

captcha