کد خبر: 1348205
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۹
چراغی‌پور تأکید کرد:

استفاده از ظرفیت مساجد در برگزاری برنامه‌های دهه مبارک فجر

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد ایلام با اعلام برنامه‌های دهه مبارک فجر در این استان، گفت: باید از ظرفیت عظیم مساجد در برگزاری مراسم باشکوه دهه مبارک فجر استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ایلام روز گذشته، 7 دی در نخستین نشست کمیته مساجد ستاد گرامیداشت دهه فجر در این استان، اظهار کرد: مساجد در پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین تداوم آن نقش مهمی دارند و باید از این ظرفیت عظیم در برگزاری مراسم باشکوه دهه مبارک فجر استفاده کرد.

وی به فعالیت‌های انجام شده در راستای اجرای برنامه‌های ویژه ایام دهه مبارک فجر در ایلام اشاره کرد و گفت: تشکیل کمیته مساجد ستاد دهه فجر، برنامه‌ریزی گسترده در سطح کانون‌های مساجد برای نکوداشت این ایام در مناطق شهری و روستایی، تشکیل ستاد دهه فجر در تمامی شهرستان‌های تابعه استان با محوریت کانون‌های مصلی زیر نظر ائمه جمعه و جماعت از جمله این اقدامات است.

حجت‌الاسلام چراغی‌پور همچنین از افتتاح 12 کانون فرهنگی - هنری در نقاط مختلف استان خبر داد و افزود: این کانون‌ها طی سال جاری مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند و در ایام دهه مبارک فجر افتتاح می‌شوند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ایلام افتتاح کانون‌های تخصصی مشاوره در مراکز شهرستان‌ها، راه‌اندازی مرکز مشاوره تخصصی در حوزه علمیه برادران ایلام، اهدای کتاب شامل کتب دینی، مذهبی، ادعیه، قرآن کریم و نهج‌البلاغه به کانون‌ها و مراکز فرهنگی و اجرای برنامه مختلف فرهنگی در کانون‌های مساجد شاخص در سطح شهرستان‌ها را از دیگر برنامه‌های دهه فجر 92 عنوان کرد.

وی، اضافه کرد: برگزاری همایش کودک و انقلاب اسلامی در مرکز استان، اهدای 5 پروانه فعالیت مؤسسه قرآنی، حضور در مناطق عشایری و روستایی و تشکیل جلسه کمیته فرهنگی روستایی، بازدید از مناطق عشایری شهرستان مرزی مهران با حضور مدیرکل امور عشایری در عشایر و ایلات شوهان در منطقه چنگوله و برگزاری همایش بزرگ زن و انقلاب اسلامی در استان دیگر برنامه‌های دهه فجر سال جاری است.

captcha