خمپاره بعثی پیکر طلبه 18 ساله را تکه تکه کرد
کد خبر: 1348318
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۶
در دیدار با خانواده شهید طهماسبی مطرح شد؛

خمپاره بعثی پیکر طلبه 18 ساله را تکه تکه کرد

گروه جهاد و حماسه: خواهر شهید منصور طهماسبی در دیدار با اعضای شورای عالی قرآن اظهار کرد: خمپاره بعثی‌ها، پیکر برادر 18 ساله‌ام را تکه‌تکه کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دیدار شورای عالی قرآن با خانواده شهید منصور طهماسبی از شهدای قرآنی تهران، امروز، 8 دی با حضور گلستانی، نماینده سازمان قرآن و عترت سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص)، نیک‌نام، نماینده بنیاد شهید، میرزاجانی، نماینده شورای عالی قرآن و پورزرگری از قاریان ممتاز کشوری برگزار شد که علاوه بر تجلیل از روح بلند این شهید، لوحی به رسم یادبود به خانواده وی تقدیم و آیاتی از قرآن کریم تلاوت شد.



از همان اوان کودکی به مسائل مذهبی علاقه وافری داشت



در ابتدای این دیدار، رقیه طهماسبی، خواهر شهید منصور طهماسبی به بیان نکاتی چند درباره این شهید پرداخت و گفت: منصور در 22 مرداد سال 1344 به دنیا آمد. وی از همان اوان کودکی به مسائل مذهبی علاقه وافری داشت.



وی ادامه داد: منصور در زمینه قرآن بسیار فعال بود و با تمامی وجود در راستای اعتلای این کتاب الهی قدم برمی‌داشت. به جلسات قرآنی می‌رفت و قرآن را رسا تلاوت می‌کرد. بعد از طی دوره متوسطه، در حوزه علمیه قم پذیرفته شد و توانست در کلاس‌های حجت‌الاسلام مجتهدی حضور یافته و کسب فیض کند.



اداره کردن جلسات مذهبی



خواهر شهید طهماسبی با بیان اینکه برادر شهیدش در هیئت‌های مذهبی حضور گسترده داشت، اظهار کرد: منصور جلسات قرآنی را اداره می‌کرد و در کارهای عام‌المنفعه و خیریه نیز حضور داشت و هر کاری از دستش برمی‌آمد برای مردم انجام می‌داد.



وی افزود: تمامی فعالیت‌های شهید طهماسبی در خفا بود و کسی از آنها اطلاع نداشت. ویژگی بارز منصور، اخلاص او در عمل بود و اعتقاد داشت که کارهایی که در راه خدا انجام می‌شود، باید مخفی و خالی از ریا باشد. به طوری که بسیاری از فعالیت‌ها و کارهای خیری او نیز بعد از شهادتش و به وسیله دوستان و همرزمانش معلوم شد.



شهادت در عملیات خیبر در جزیره مجنون



خواهر شهید طهماسبی در ادامه سخنانش به بیان نحوه شهادت برادرش پرداخت و تصریح کرد: منصور چندین بار در جبهه حضور یافت تا اینکه بر اثر برخورد خمپاره بندش تکه تکه شد. بعد از گذشت شش ماه از شهادتش، در روزنامه اطلاعات فراخوانی مبنی بر شناسایی شهدای عملیات خیبر دیدیم و به کهف‌الشهدای تهران رفتیم. در آنجا نیز تنها تکه‌ای از پیکر مطهر منصور بود که قابل شناسا‌یی نبود.



وی ادامه داد: این‌گونه بود که منصور در خلال عملیات خیبر، در تاریخ 16 اسفندماه سال 64 در جزیره مجنون، شربت شهادت را نوشید و آسمانی شد. بعد از تحویل تکه‌ای از پیکر منصور در کهف‌الشهدا، آن را تشییع کردیم و در قطعه 27 بهشت زهرا(س) به خاک سپردیم.



طهماسبی در پایان سخنان خود با اشاره به وصیت‌نامه بردار شهیدش، تصریح کرد: منصور در وصیت‌نامه خود نیز تأکید کرده بود که در صورتی که بعد از شهادت پیکرش پیدا نشود، به یاد شهدای گمنام بر قبر شهدای گمنام برویم و به روح آنان فاتحه نثار کنیم. منصور به اندازه‌ای شیفته ائمه اطهار(ع) به ویژه امام حسین(ع) بود که نام خود را از منصور به عبدالحسین تغییر داد.



 تکریم جایگاه و مقام شامخ شهدای قرآنی 



محمدتقی میرزاجانی، نماینده شورای عالی قران دیگر سخنران دیدار از خانواده شهید منصور طهماسبی بود که با تأکید بر لزوم تکریم جایگاه‌ شهدای قرآنی، گفت: به منظور تکریم جایگاه و مقام شامخ شهدای قرآنی که به نوعی با قرآن ارتباط داشته و قاری، حافظ یا فعال قرآنی بودند، اولین یادواره شهدای قرآنی برگزار می‌شود.



وی ادامه داد: این برنامه با تدبیر سازمان قرآن و عترت بسیج و تمامی نهادهای قرآنی و فرهنگی کشور طی 25 دی‌ماه، در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار می‌شود که در این مراسم بیش از دو هزار نفر از خانواده‌های شهدای قرآنی شهر تهران حضور خواهند داشت.



تجلیل از 114شهید قرآنی شهر تهران



میرزاجانی با بیان اینکه در این مراسم از 114 شهید قرآنی در یادواره «سوره‌های سرخ» تجلیل خواهد شد، اظهار کرد: قبل از برگزاری برنامه اصلی در برج میلاد، بر اساس برنامه‌ریزی مدون، از ابتدای دی‌ماه تا روز برگزاری یادواره، هیئت‌هایی به نمایندگی از جامعه قرآنی کشور در منازل این شهدای بزرگوار حضور می‌یابند و ضمن عرض ادب و احترام به ساحت این شهدا و خانواده‌های آنان، به صورت حضوری و رسمی از این خانواده‌ها برای حضور در آیین پایانی این یادواره دعوت به عمل می‌آورند.



وی با اشاره به اینکه این دیدارها نیز به نوعی مراتب تجلیل و قدرشناسی جامعه قرآنی کشور از خانواده‌ این شهدا است، اعلام کرد: شورای عالی قرآن، سازمان دارالقرآن الکریم، سازمان اوقاف و امور خیریه، اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور، اتحادیه تشکل‌های مؤسسات قرآنی، خبرگزاری بین‌المللی قرآن، سایر نهادها‌ی قرآنی کشور، بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان قرآن و عترت سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ از جمله نهادهایی هستند که در این زمینه فعال بوده و دست به دست هم داده‌اند تا این برنامه به بهترین نحو ممکن برگزار شود.



captcha