کد خبر: 1348780
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳

آغاز پروازهای حج عمره از فرودگاه اردبیل

گروه اجتماعی: پروازهای حج عمره زائران اردبیلی از فرودگاه اردبیل به مقصد جده آغاز شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، با پروازهای حج عمره که عصردیروز هشتم دی و با انجام یک فروند هواپیمای شرکت ایران ایر انجام شد، زائران حرم امن الهی عازم جده شدند.



بر این اساس نخستین گروه از زائران استان اردبیل در قالب دو کاروان و تعداد 240 نفر مسافر به سرزمین وحی اعزام شدند که قرار است دومین پرواز از این فرودگاه نیز 12 دی ماه انجام شود.



این پرواز مستقیم از اردبیل به نجف نیز که به همت شرکت هواپیمایی قشم ایر و ایرباس انجام شد، زمینه‌ای را فراهم آورد تا زائران و علاقمندان عتبات عالیات به صورت هوایی و مستقیم از فرودگاه اردبیل به نجف اعزام شده و اعمال زیارتی خود را انجام دهند.



زائران با پرواز مستقیم عازم عتبات عالیات و فرودگاه نجف اشرف شدند که این پرواز به همت شرکت هواپیمایی قشم ایر و ایرباس و با تعداد 137 زائر عتبات عالیات انجام شد.



دومین و سومین پرواز نیز در روزهای آینده انجام می‌شود و در صورت استقبال مسافران این مسیر پروازی به صورت منظم در مسیر اردبیل – نجف و بالعکس ادامه می‌یابد.



اما شرکت هواپیمایی آتا نیز فعالیت خود را در اردبیل از سر می‌گیرد.



این پرواز توسط شرکت هواپیمایی آتا و با جدیدترین هواپیماها با ظرفیت 137 نفر مسافر در مسیر اردبیل – مشهد انجام می‌شود تا زائران مشهد مقدس بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.



این شرکت هواپیمایی به دلیل یک سری مشکلات پروازی، پروازهای خود را از این مسیر کنسل کرده بود که با پیگیری مسئولان استانی پروازها از فردا مجدداً برقرار می‌شود.

captcha