به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حسین مظفر، معاون نظارت مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم تهران در خانه ملت دوشنبه، 9 دی در همایش بزرگ بصیرت و میثاق با ولایت در شهرکرد به تشریح شکلگیری و پایهگذاری نظام اسلامی ایران در سال 57 پرداخت و گفت: نظام اسلامی ایران در اوج حاکمیت دو نظام منحط و فاسد لیبرالیسم غربی و شرقی بر روی کار آمد و تمام معادلات جهان را بر هم زد.
وی فرهنگ غربی در شرق و غرب را دو لبه قیچی برای قطع کردن ارزشهای اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: نظامهای حاکم در جهان غرب و شرق در راستای از بین بردن و قطع کردن اسلام و ارزشهای دینی در جهان تلاش میکردند.
مظفر با اشاره به تلاشهای دشمنان برای جدا کردن دین از سیاست خاطرنشان کرد: جامعه جهانی دین را عامل سکولاری شدن سیاستها و کشورها معرفی میکرد و به شدت با ورود دین و اسلام به عرصه سیاسی و اجتماعی جهان مخالفت میکرد.
وی انقلاب اسلامی را حاکمکننده ارزشهای الهی در جهان دانست و خاطرنشان کرد: در سال 57 انقلابی به دست امام خمینی(ره) و به پشتیبانی ملت ایران با محوریت اسلام و حاکم کردن ارزشهای اسلامی در گوشهای از جغرافیای جهان شکل گرفت و نظامی سیاسی بر اساس معنویت و اسلام در جهان بهوجود آمد.
مظفر نظام اسلامی ایران را استمرار نظام امامت و ولایت الهی عنوان کرد و گفت: این نظام در استمرار نظام امامت و ولایت الهی شکل گرفته است و در راستای تحقق رسالتهای انبیا و ائمه معصوم(ع) در تمام عرصههای داخلی و خارجی تلاش خواهد کرد.
وی به مظلومیت ائمه معصوم(ع) در زمان حیاتشان اشاره و خاطرنشان کرد: بعد از رحلت پیامبر اکرم (ص) خط و وظیفه رسالت و نبوت در دست امامت و ولایت قرار گرفت، اما متأسفانه این حاکمیت توسط افرار جاهل غصب شد و حکومت ائمه(ع) در مسیر خلافت قرار گرفت و جامعه از وجود ائمه معصوم(ع) بیبهره و محروم شد.
مظفر انقلاب اسلامی را احیا کننده خط ولایت و امامت دانست و تصریح کرد: نعمت بزرگ و باعظمت امامت و ولایت با حاکمیت نظام اسلامی ایران در جامعه احیا شد و خط امامت و ولایت جان تازه در کالبد نظام به راه انداخت.
وی با بیان اینکه در غبیت امام زمان(عج) نظام اسلامی به بی پناه و رهبر نخواهد بود ولایت فقیه را آینه تمامنمای ولایت و امامت در نظام اسلامی دانست.
وی مشروعیت و مقبولیت را دو اصل مهم در شکلگیری نظام و حکومت برشمرد و گفت: در اسلام و آموزههای دینی مشروعیت یک نظام بهواسطه حاکمیت ولایت و امامت محقق خواهد شد و هر حکومت با نداشتن آن هیچ ارزش و جایکاهی اسلامی نخواهد داشت.
مظفر مردم را موجب قوام و پایداری ریشهها و پایههای نظام دانست و تصریح کرد: مردم با حمایتها و پشتیبانیهای خود تجلیبخش اهداف نظام اسلامی در عرصههای سیاسی و اجتماعی هستند و مایه قوام و پایداری نظام در تمام عرصه و در مواجه با مشکلات هستند.
وی با تأکید بر اینکه مقبولیت نظام توسط حمایتها و ایستادگی مردم محقق میشود، خاطرنشان کرد: بهطور قطع مشروعیت و عینیت بخشیدن به یک نظام از طرف خداوند متعال خواهد بود و مقبولیت و استحکام آن به پشتوانه ایستادگی و مقاومت مردمی رقم خواهد خورد.
به گفته وی، حضور مردم در تمام عرصهها و همچنین حساسیت و موقعشناسی آنها استمرار و پویایی را در نظام به وجود خواهد آورد و از انزوا و فروپاشی آن جلوگیری خواهد کرد.
مظفر با تأکید بر لزوم حفظ اسلام و جمهوری در ایران این دو اصل را ضامن بقا و استمرار کشور دانست و اظهار کرد: اسلامیت در ایران مشروعیت آن را حفظ خواهد کرد و جمهوریت متضمن مقبولیت و بقای آن در تمام دوران خواهد بود و این دو مکمل هم دیگر برای رسیدن به رشد و توسعه هستند.
وی اسلامیت و جمهوریت را بن مایههای اصلی نظام دانست و بر حفظ و استمرا این دو اصل مهم و اساسی تا رسیدن به اهدف بالا و با عظمت تأکید کرد.
وی به نقش جمهوریت در نظام ایران اشاره و خاطرنشان کرد: جمهوریت در کالبد و ساختار نظام تجلی و نمود پیدا میکند که تلفیق آن با اسلامیت گوهر درخشانی را در میان نظام های مستکبر و توخالی بهوجود میآورد و آن را از این نظام ها تفکیک و جدا می کند.
مظفر دموکراسی و مردمسالاری در ایران را بیبدیل و تحسین برانگیز دانست و افزود: خداگرایی، دموکراسی و مردمسالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی در اوج شکوفایی و برجستگی قرار دارد و یک نمونه و الگوی بی بدیل در میان نظام های جهانی است.
وی با اشاره به جنگ هشت ساله دفاع مقدس خاطرنشان کرد: پدران و مادران این کشور فرزندان خود را در راه تحقق اسلامیت و جمهوریت نظام فدا کردند و لحظهای در برابر استعمار و استکبار آرم نگرفتند و تمام هستی خود را فدا کردند.
مظفر ولی فقیه را حجت خدا بر روی زمین بیان کرد و گفت: اعتقاد و باور دینی و اسلامی ما بر این اساس است که در زمان غیبت امام زمان(عج) حجت و نائب او در بین مردم ولی فقیه است و اطاعت از او اطاعت از دستورات الهی و دینی است.
وی به سخن امام خمینی(ره) در بیان جایگاه و عظمت ولی فقیه اشاره و خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) بارها تأکید کردند که پشتیبان ولی فقیه باشد تا نظام آسیب نبیند؛ چرا که امنیت و سلامت شما در بستر این حبل المتین الهی حفظ خواهد شد و هیچ خطری کشور را تهدید نخواهد کرد.
مظفر به برخی از اظهارت و اعترافات دشمنان در ارتباط با جایگاه ولی فقیه در نظام اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: دشمنان و رسانههای غربی، شیعه را به پرنده ای تشبیه کردن که حصار و محافظ آن ولایت فقیه است و همواره از صدر انقلاب تا کنون با او همراه بوده و به واسطه او هیچ آسیبی به اسلام نرسیده است.
وی با بیان اینکه دشمنان از براندازی نظام منصرف شدند تصریح کرد: دشمنان در اعترافات خود اظهار کردند که با حضور ولی فقیه در جامعه براندازی نظام غیر ممکن خواهد بود و باید روش جنگ و مبارزه را تغییر داده و فشار ها را بر ملت تحمیل کنیم شاید آنها از ولایت خسته شوند.
مظفر با تأکید بر اینکه ملت و رهبری به دشمنان باج نخواهند داد، خاطرنشان کرد: برخی ها در فتنه 88 به دنبال باج گیری و تحت فشار گذاشتن ولایت فقیه و مردم بودند اما مردم با حضور حماسی خود در نهم دی دشمن و فتنهگران را محو کردند.
وی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب در فتنه 88 تاکید کرد که به پشتوانی این ملت و با توکل بر خدا از این عرصه امتحان سربلند بیرون خواهیم آمد و دشمنان و فتنهگران بدانند که ولایت هیچ گاه به دشمنان باج نخواهد داد.
مظفر مسئله هستهای را بهانهای برای فشار و تحریم بر علیه ملت ایران دانست و گفت: دشمنان در راس آنها آمریکا به بهانه بمب هستهای تحریمها و فشارها رابر کشور تحمیل کرده اند اما آنچه که آنها را عصبانی و خشمگین کرده است اتکا و ایستادگی ایران بر روی پای خودش است.
وی با تاکید بر حفظ اقتدار و عظمت نظام در همه عرصه خاطرنشان کرد: در حال حاضر نظام اسلامی الگویی برای تمامی کشورهای منطقه به ویژه ملت های مسلمان شده است و این مسئله دشمنان رابه شدت عصبانی و نارحت کرده است.
مظفر با بیان اینکه ملت ایران همچون صخره در برابر دشمنان مقاوم ایستاده است؛ این ایستادگی و پایداری را به برکت وجود ولی فقیه و حاکمیت دینی دانست.
وی فتنه 88 را قیامی علیه اسلامیت و جمهوریت نظام دانست و خاطرنشان کرد: تمامی توطئه ها و فشار ها برملت ایران در طول 35 سال اخیر بر علیه اسلامیت، مقبولیت و جمهوریت نظام بوده و فتنه 88 نیز استمرار این فشارها و کینه ورزی ها بود.
مظفر روشنگرهای، تدابیر و مواضع رهبری در فتنه 88 را تحسین برانگیز بیان کرد و گفت: روشنگری و تدابیر حکیمانه رهبر انقلاب چهره واقعی دشمنان را برای مردم آشکار کرد و حماسه نهم دی در ادامه آن خلق شد.
وی به حضور مردم شهرکرد یک روز قبل از نهم دی ماه اشاره و خاطرنشان کرد: مردم وفادار و ولایت مدار شهرکرد صبر و تحملشان در وقوع این حوادث به سر آمد و با حضور خودجوش خود یک روز قبل از موعد اعلام شده وفاداری و ولایت مداری خود را اثبات کردند.
مظفر فتنه 88 را استمرار فتنه های قبلی دانست و گفت: این فتنه نسبت به فتنه های دیگر پیچیده و حساس تر بود چرا که حق و باطل در هم آیخته شده بود و شناخت راه صحیح با بصیرت و هوشیاری بالا امکان پذیر بود که متاسفانه برخی از خواص در شناخت مسیر صحیح باز ماندند.
وی افزود: بصیرت و حضور به موقع مردم در پشتیبانی از اسلام و ولایت موجب قوام و پایداری اسلام شد و حماسه نهم دی همچون برگ زرینی در تاریخ نظام ماند.
وی شناخت صحیح حق و باطل، بصیرت و هوشیاری به موقع، حق وباطل را معیار شناخت حقیقت قرار دادن و پرهیز از فرد محوری، نعمت ولایت و پشتیبانی از آن، حضور به موقع نخبگان و فعالان سیاسی و دینی در عرصه فتنه، بصیرت افزایی برای جوانان را از مهم ترین عبرت های 9 دی برشمرد.