به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در مازندران، حجتالاسلام قاسم روحانیفرد، مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در این مراسم که 9 دیماه برگزار شد، گفت: مردم ایران اسلامی، دلدادگی و ارادتی ویژه نسبت به امام حسین(ع)، شهدای کربلا و نهضت عاشورا دارند و اینها همه الگو، اسوه و پیامهایی است که نه تنها برای مسلمانان دیگر کشورهای اسلامی بلکه برای جامعه بشری تعالیبخش بوده و دارای خطی روشن است.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی یک الگوی متعالی از نهضت حیاتبخش عاشورا و امام حسین(ع) است، افزود: شکلگیری انقلاب اسلامی با روضهها و مراسم امام حسین(ع) بود و تداوم آن هم همین رمز را داشته و باعث ماندگاری دوام آن تا کنون بوده است.
روحانیفرد بیان اینکه حماسه نهم دی در سال 88 یک نور از نورهای روشنگر کربلا و حماسه عاشورا بود، تصریح کرد: این واقعه که به دنبال گستاخی برخی از جیرهخواران دشمن در کشور و اهانت آنان نسبت به مقدسات مردم عزیز به ویژه عاشورا و کربلا حادث شد، موج پرخروش احساسات پاک و دینی ملت مسلمان ما را به جوش آورده و برگ زرین دیگری برای انقلاب و نظام اسلامی رقم زد.
مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ با اشاره به اینکه ملت ایران اسلامی همواره با حضور خود در صحنه حماسهآفرین بودهاند، خاطرنشان کرد: من مطمئن هستم که خداوند چنان استعدادی در وجود ملت ایران اسلامی قرار داده که حماسههای بزرگتری را خواهند آفرید و در صحنههای دیگری هم، این عشق و دلدادگی خودشان را بیش از پیش به اثبات خواهند رساند.
در ادامه، حجتالاسلام محمدباقر یوسفی، امامجمعه شهرستان سیمرغ نیز یادآور شد: حماسه 9 دی به ولایتمداری، بصیرت و شور حسینی اتکا داشت و ملت ایران با نیروی عاشورایی فتنه سال 88 را بایکوت کردند. در واقع تکرار دفاع مقدس در میدان دینی سیاسی بود و تعمیق و تداوم فرهنگ عاشورایی در ولایتمداری همانند 9 دی نیروی حماسهساز در کشور را حفظ خواهد کرد.
وی افزود: این حرمتشکنی در واقع ماهیت داخلی، خارجی، سیاسی و امنیتی هدایت شدهای بود که محصول مشترک دشمنان داخلی و خارجی و در جریان زنجیره تحرکات قبلی بود. دشمنان در کانون توطئه از ابزار برخی از اصلاحطلبان منحرف و غفلت برخی از خواص برای حرمتشکنی عاشورا هدفگذاری کرده بودند که نیروی عاشورای ملت ایران در 9 دی 88 همانند دفاع مقدس در عرصه سیاسی و دینی تجلی یافت.