کد خبر: 1349399
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۳
حجت‌الاسلام حسن‌زاده:

برگزاری مراسم مشترک بین شیعه و سنی مؤلفه تقریب مذاهب است

اجتماعی : گروه اجتماعی: مدرس حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب گفت: با برگزاری مراسم عزاداری مشترک بین شیعه و سنی در سوگ رسول خدا(ص) می‌توان بین مذاهب اسلامی تقریب ایجاد کرد.


حجت‌الاسلام محمدباقر حسن‌زاده، مدرس حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، اظهار کرد: متأسفانه اهل سنت، مراسم رحلت پیامبر اسلام(ص) را مانند روز ولادت ایشان با عظمت نمی‌دانند در حالی که خداوند متعال در قرآن کریم در وفات و ولادت انبیاء الهی همچون حضرت ابراهیم(ع) سلام و درود فرستاده است.



وی تأکید کرد: پس باید با گفت‌وگو و مباحثه بین شیعه و سنی ثابت شود که اگر بعثت پیامبر اسلام(ص) رویدادی با عظمت و بزرگ بود، ولادت و رحلت حضرت محمد(ص) نیز باید بزرگ داشته شود چون اهل سنت در هفته وحدت و در ایام ولادت نبی مکرم اسلام(ص) به شادی و سرور می‌پردازند اما رحلت حضرت(ص) را تعظیم نمی‌کنند.



وی ادامه داد: پس در مسئله تقریب مذاهب در ایام رحلت پیامبر(ص) باید شیعه و سنی با مجالست با یکدیگر تبیین کنند که پیامبر بزرگوار اسلام(ص) هم برای شیعه و هم برای سنی بود و باید هر دو گروه عزادار باشند؛ بنابراین با برگزاری مراسم عزاداری مشترک می‌توان تقریب مذاهب را تا حدودی محقق ساخت هرچند از طریق شهادت حضرت رسول(ص) این مسئله مشکل به نظر می‌رسد.



حجت‌الاسلام حسن‌زاده با اشاره به جایگاه پیامبر(ص) در قرآن کریم گفت: خداوند در قرآن کریم اخلاق حضرت محمد(ص) را بسیار باعظمت، بی‌نظیر و نیکو بیان فرموده است طوری که در دنیا کسی مانند پیامبر اسلام(ص) برخوردار از این اخلاق نبود.



وی ادامه داد: زمانی که خداوند متعال خواست که از عظمت پیامبر اسلام(ص) سخن گوید، مردم را از اینکه پیامبر(ص) را به مانند پدرشان خطاب می‌کنند نهی کرد و فرمود: چرا پیامبر(ص) را مانند پدرتان خطاب می‌کنید در حالی که حضرت محمد(ص) رسول‌الله است.



حجت‌الاسلام حسن‌زاده افزود: از سوی دیگر عظمت نبی مکرم اسلام(ص) در قرآن کریم به اندازه‌ای است که خداوند در سوره مبارکه «حجرات» فرمود، هر زمان به نزد پیامبر(ص) رفتید از ایشان اجازه گیرید یعنی خداوند از حریم خصوصی حضرت(ص) دفاع می‌کند.



مدرس حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب عنوان کرد: علاوه بر اینکه خداوند متعال پیامبر اسلام(ص) را راستگو و صادق خطاب می‌کند، وقتی به معرفی ایشان می‌پردازد، می‌فرماید، حضرت رسول(ص) نیز مانند شما بشری است مگر اینکه به ایشان وحی شده اما به شما وحی نمی‌شود.

captcha