به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، دومین نشست چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار، امروز، 11 دیماه، با حصور نادر طالبزاده دبیر جشنواره، سید ناصر حسینیپور، دبیر اکرانهای مردمی و حامد بامروتنژاد، دبیر اجرایی جشنواره در حسینیه هنر برگزار شد.
در ابتدای این جلسه طالبزاده در سخنانی اظهار کرد: جشنواره فیلم عمار را باید یک رویداد منحصر به فرد در سینمای کشورمان دانست که تکرار شدنی نیست، زیرا با توجه به ضروریات جامعه بهروزترین مسائل را مورد نظر قرار میدهد و در آن رنگی از تکرار مشاهده نمیشود، درصورتیکه برخی از رویدادهای هنری طی 30 سال گذشته تنها در پی تکرار کارهای خاص بودهاند.
وی افزود: این جشنواره یک رویداد کاملا انقلابی است که از طرف آحاد مردم حمایت میشود و به هیچ وجه در آن گرایشات خاص دولتی مشاهده نمیشود، بلکه هر آنچه که در این رویداد پخش میشود، مطابق خاص و نظر مردم انقلابی تولید شده است، پس طبیعتا اثاری که در آن حضور دارد نیز کارهایی انقلابی هستند.
استقبال خوب از جشنواره فلیم عمار
طالبزاده با بیان اینکه استقبال از این جشنواره چشمگیر بوده، گفت: در دوره قبل حدودا 2000 مرکز، پخش فیلمهای جشنواره عمار را بر عهده داشتند که امسال این تعداد به 3500 مرکز رسیده است. این رقم نشان میدهد که اگر سینمای ما رویکردی انقلابی و اسلامی داشته باشد تا چه حد از سوی مردم با استقبال مواجه میشود؛ مردمی که شاید در حالت عادی کمتر به سینما بروند، چون فیلمهای دلخواه خود را در آنجا مشاهده نمی کنند.
وی درباره عنوان جشنواره گفت: نام این رویداد «عمار» است؛ عنوانی که نشان میدهد این جشنواره در پی پاسداری از ارزشهای انقلاب است. همین ویژگی سبب شده که برخی سایتهای خارجی نسبت به آن واکنش نشان دهند و همهجانبه به تخریب آن مشغول شوند، البته این هجمه در عملکرد ما تاثیر منفی ندارد، بلکه به ما انگیزه میدهد تا با شدت وهمت بیشتری کارهای خود را تولید کنیم.
در ادامه این مراسم حسینپورهم با بیان اینکه این رویداد از سوی مردم حمایت میشود، گفت: بزرگترین امتیاز جشنواره عمار این است که از سوی مردم حمایت میشود؛ امتیازی که کمک میکند تا تاثیرات آن به شکلی عینیتر مشاهده شود، البته ممکن است برخی بخواهند با نقدهای خود به جشنواره آسیب برساند، اما تا زمانی که مردم انقلابی از این اتفاق حمایت میکنند ما با انگیزه بیشتری کار خود را ادامه میدهیم.
حضور همه اقشار جامعه در اکرانهای مردمی عمار
وی ادامه داد: نمایش مردمی آثار عمار به نهاد دولتی خلاصه نشده، بلکه بخشی از اکرانها توسط بخش مردمی انجام میشود، برای مثال یک آریشگاه پذیرفته تا در ساعات کاری خود، فیلمهای جشنواره را در مغازه خود نمایش دهد و از این نمونه زیاد هستند. در کنار این بخشها مساجد، اتوبوسها، پارکها و دیگر نقاط عمومی هم نمایش این آثار را عهده دار هستند.
دبیر اکران عمومی جشنواره عمار تاکید کرد: این رویداد در پی دستیابی به دو هدف کوتاه مدت و بلند مدت است؛ در کوتاه مدت تمرکز خود را بر همین نمایشهای جشنواره متمرکز کردهایم، اما در طولانی مدت در پی آن هستیم که شرایطی فراهم آوریم تا بتوانیم تماشای آثار جشنواره عمار را در بین خانوادههای متدین مانند برگزاری زیارت عاشورا همیشگی کنیم.
تجلیل از فرجالله سلحشور در جشنواره عمار
در این مراسم بامروتنژاد نیزاعلام کرد: سال گذشته جشنواره عمار از داود میرباقری تجلیل به عمل آورد و در این دوره نیز در پی آن هستیم تا از فرجالله سلحشور فیلمساز متعهد کشورمان تجلیل به عمل آوریم، دلیل این انتخابها نیز این است که جشنواره عمار وظیفه خود می داند تا از جریانات و فیلمسازان انقلابی حمایت کند.
وی درباره تعداد آثار حاضر در جشنواره هم گفت: 130 مستند، 160 انیمیشن، 140 نماهنگ، 20 تلویزیونی، 30 فیلمنامه و 25 داستانی تعداد اثاری هستند که در این رویداد مورد ارزیابی قرار می گیرد و در ضمن داوران این جشنواره به زودی از سوی دبیرخانه جشنواره معرفی خواهند شد.