کد خبر: 1350122
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۳
لاله افتخاری:

پیشنهادهای فراکسیون قرآن در مورد بودجه، متناسب با واقعیت‌هاست

گروه سیاسی: در حالی‌که جلسات کمیسیون تلفیق بودجه 93 از امروز آغاز می‌شود، رئیس فراکسیون قرآن مجلس با اشاره به اینکه پیشنهادهای ارائه‌شده درباره اعتبارات قرآنی آرمانی نیست، گفت: آنچه مطرح‌شده براساس واقعیت‌هاست و تلاش شده حداقل‌ها پیش‌بینی شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، لایحه بودجه 1393 تقدیمی از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی از امروز، شنبه، 14 دی‌ماه به ایستگاه کمیسیون تلفیق رسید تا کارشناسان کمیسیون‌های تخصصی مجلس ریزبینانه‌تر به بودجه 783هزار میلیاردی دولت رسیدگی کنند.



طی روزهای گذشته این لایحه در کمیسیون‌های مختلف مجلس بررسی شد و اعضا پیشنهادهای خود را به طور جداگانه مطرح کردند و پس از تصویب تقدیم کمیسیون تلفیق شده است.



در کنار کمیسیون‌ها، فراکسیون‌ها نیز با برگزاری جلساتی با حضور کارشناسان و مسئولان مختلف، به بررسی بخش‌های خاصی از لایحه بودجه پرداختند تا وضعیت اعتبارات موضوعات مربوط به خود را در سال آینده مورد ارزیابی قرار دهند.



اعتبارات قرآنی، یکی از بخش‌هایی است که طی چند سال گذشته مورد توجه و دقت فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس قرار گرفته و هر سال اعضای این فراکسیون ضمن بررسی این اعتبارات، پیشنهادهای کارشناسی‌شده خود را راهی کمیسیون فرهنگ می‌کنند.



طی سال‌های گذشته پیگیری و جدیت این فراکسیون در تثبیت و یا افزایش اعتبارات قرآنی بودجه‌های سالیانه نقش بسزایی داشت و امسال نیز که دولت یازدهم اولین لایحه بودجه خود را تقدیم مجلس کرده و اعتبارات قابل توجهی را به بخش قرآنی اختصاص داده، فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس رایزنی‌های خود را ادامه داده است.



در لایحه بودجه 93 برای حوزه توسعه فرهنگ قرآنی اعتباری 200 میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است؛ همچنین موضوع تحصیل رایگان حافظان و قاریان قرآن از دیگر مواردی است که به موضوع حمایت از فعالیت‌ها و فعالان قرآنی پرداخته است.



با این حال، فراکسیون قرآن مجلس پس از بررسی این موارد، پیشنهاداتی ارائه کرده که مورد استقبال کمیسیون فرهنگی مجلس قرار گرفته است.



لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به این پیشنهادها اظهار کرد: یکی از پیشنهادهایی که از سوی اعضاء ارائه شد، افزایش اعتبار 200 میلیاردی است که لازم است به صندوق توسعه فرهنگ قرآنی واریز شود.



عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون فرهنگ مجلس افزود: پیشنهادهای دیگری در مورد حمایت از فعالیت‌های قرآنی از سوی فراکسیون صورت گرفته که در کمیسیون فرهنگ مورد بررسی قرار گرفت.



افتخاری از استقبال این کمیسیون خبر داد و گفت: کمیسیون فرهنگی به دقت این پیشنهادها را بررسی کرد که باید منتظر ویرایش نهایی آنها در بخش پیشنهادهای کمیسیون فرهنگی در لایحه بودجه 93 باشیم.



این نماینده مجلس نهم خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه پیشنهادهای فراکسیون قرآن بر اساس واقعیت‌ها ارائه شده و آرمانی نیست، تلاش شده حداقل‌ها پیش‌بینی شود و امیدواریم در کمیسیون تلفیق پس از بررسی این موارد، بدون کم و کاست مصوب شود تا به نتیجه برسد.

captcha