کد خبر: 1352014
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۱
در شانزدهیمن نشست ادبیات جهانی انسان در قرآن و نهج البلاغه؛

حسینجانی، احیای جامعه دانایی برای رسیدن به بهشت الهی را بررسی می‌کند

گروه ادب: یک پژوهشگر قرآنی در شانزدهمین نشست ادبیات جهانی انسان در قرآن و نهج البلاغه، به احیای جامعه دانایی به عنوان تنها راه رسیدن و بازگشت به بهشت الهی اشاره و آن را بررسی می‌کند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مرکزآفرینش‌های ادبی حوزه هنری، این پژوهشگر قرآن و نهج‌البلاغه با اشاره به جهل و نادایی در بشر گفت: تنها راه بازگشت به بهشت، احیای جامعه دانایی است و تنها به دلیل جهالت انسان‌ها است که از بهشت الهی از انسان‌ها دور می‌شود. آنچه را خداوند برای ما انسان‌ها طراحی کرده است بر اساس دانایی و تعقل است واگر کاری غیر از آن انجام دهیم از مهندسی الهی دور می‌شویم.



درخت ممنوعه بشر؛ جهل و نادانی



وی  نادانی و جهل بشر را همان درخت ممنوعه‌ای ذکر کرد که خداوند در قرآن  به آن اشاره داشته و ادامه داد: شاید آن درخت ممنوعه‌ای که در قرآن به آن اشاره شده، همان جهل و نادانی بشر را بیان می‌کند که انسان‌ها نباید به طرف آن جهالت‌ها و نادانی‌ها نزدیک شود و یا از بار و برگ آن استفاده کنند.



حسینجانی علم و آگاهی بشر را مهمترین راه رسیدن به بهشت جاوید الهی دانست و گفت: اگر انسان نداند که چه کاری‌ در این دنیا می‌خواهد انجام دهد هیچ کاری به منصه ظهور نمی‌رسد و ما انسان‌ها باید بر‌اساس آنچه که خداوند برای بشریت مهندسی کرده حرکت کنیم و آن همان علم و آگاهی است در غیر این صورت انسان به بیراهه کشیده می‌شود.



این پژوهشگر قرآن و نهج‌البلاغه با اشاره به سخنان حضرت علی‌(ع) در نهج‌البلاغه  درباره انسان جاهل گفت: انسان جاهل همانند مرده‌ای در میان زندگان است و می‌بینیم از نظر مولا علی(ع) جهل مساوی با مرگ بیان شده است.



یادآور می‌شود شانزدهمین نشست ادبیات جهانی انسان در نهج‌البلاغه و قرآن روز چهارشنبه، 18 دی ساعت 16 در سالن سلمان هراتی حوزه هنری واقع در خیابان سمیه - نرسیده به پل حافظ - حوزه هنری برگزار می‌شود.

captcha