کد خبر: 1352967
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۸
روز گذشته؛

اختتامیه سی و دومین دوره مسابقات قرآن وزارت دفاع برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: اختتامیه سی و دومین دوره مسابقات قرآن وزارت دفاع روز گذشته 20 دی در تالار شهدای ساصد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اختتامیه سی و دومین دوره مسابقات قرآن کریم وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح روز گذشته جمعه، 20 دی‌ماه با حضور مسئولان لشکری و کشوری در تالار شهدای ساصد این وزارتخانه برگزار شد.

بنابر این گزارش، این مراسم با تلاوت آیات انتهایی سوره مبارکه «زمر» و آیات ابتدایی سوره مبارکه «غافر» توسط سیدمحمد لاجوردی، نفر اول رشته قرائت تحقیق این دوره از مسابقات آغاز شد، سپس نماآهنگی از مراحل مختلف برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن کریم وزارت دفاع پخش ‌شد.

در ادامه این مراسم شریائی، مداح اهل‌ بیت عصمت و طهارت(ع) به مناسبت شهادت امام حسن عسگری(ع) به نوحه‌خوانی و مرثیه‌سرایی ‌‌پرداخت، ارائه گزارش این دوره از مسابقات توسط حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی، رئیس اداره عقیدتی ــ سیاسی سازمان صنایع دفاع (ساصد) بخش دیگری از این مراسم بود.

حجت­‌الاسلام ابراهیمی طی سخنانی بیان کرد: سی و دومین دوره مسابقات قرآن کریم وزارت دفاع از شهریور­ماه سال جاری شروع شد و برای صرفه‌جویی در وقت کارکنان و هزینه‌ها این دوره از مسابقات قرآن کریم در شش استان کشور برگزار شده است و در بین پنج هزار نفر از شرکت کنندگان این دوره از مسابقات 470 نفر به مرحله نهایی سی و دومین دوره مسابقات قرآن کریم وزارت دفاع راه پیدا کردند.

وی گفت: در مرحله نهایی سی و دومین دوره مسابقات قرآن کریم وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از 470 نفر شرکت کننده در این دوره از مسابقات 84 نفر رتبه­‌های اول تا سوم هر رشته را در علوم قرآنی به خود اختصاص دادند.

رئیس اداره عقیدتی ــ سیاسی سازمان صنایع دفاع عنوان کرد: سی و دومین دوره مسابقات قرآن کریم وزارت دفاع در واقع برآیندی از فعالیت­‌های قرآنی در میان کارکنان، خانواده­‌ها و فرزندان کارکنان این وزارتخانه را نشان می­‌دهد و کارکنان وزارت دفاع از سطح بالای از علوم قرآنی برخوردار هستند.

حجت­‌الاسلام ابراهیمی اظهار کرد: برپایی مدارس قرآن و آموزش غیر حضوری قرآن کریم در رشته­‌های مختلف در میان خانواده­‌ها و فرزندان کارکنان از دیگر فعالیت­‌های قرآنی در شهرک­‌های این وزارتخانه است و علاوه بر فعالیت­‌های قرآنی در دوره­‌های قبل تربیت معلمان قرآنی نیز برگزار شده است و به این ترتیب در سال آینده 150 مربی قرآنی را تربیت خواهیم کرد و در جریان نهضت قرآنی حمایت ویژه‌ای در عرصه حفظ قرآن به کارکنان، خانواده‌ها و فرزندان کارکنان وزارت دفاع خواهد شد.

گزارش ایکنا حاکی است، در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین محمد‌حسین قندهاری، رئیس سازمان عقیدتی ــ سیاسی وزارت دفاع‌ طی سخنان کوتاهی گفت: یکی از امتیازات بزرگ اسلام این است که معجزه‌ای دارد و تا روز قیامت هر چه علم پیشرفت می‌کند، عظمت این معجزه آشکارتر می­‌شود.

حجت‌الاسلام قندهاری اظهار کرد: علمای بزرگ اخلاق ما وقتی اطمینان پیدا می­‌کنند که بتوانند اخلاق را با قرآن تطبیق کنند و خود را به آن زینت بخشند و وقتی که نام قرآن در پیش این علما بزرگ برده می‌شود، عنوان می‌کنند که ما کجا و قرآن کریم کجا و قرآن سراسر پند و اندرز حکیمانه است؛ تفسیر المیزان علامه طباطبایی از تفاسیری است که تاکنون نظیر آن وجود ندارد و ما باید از این گنجینه‌ها استفاده بهینه کنیم.

وی عنوان کرد: در قرآن فلسفه است، اما هیچ کس به این کتاب آسمانی به دید کتاب فلسفه نگاه نمی‌کند، در قرآن فقه وجود دارد، اما کسی نگفته که قرآن کتاب فقه است، عرفان در قرآن است، اما عرفا افتخار می‌کنند که از قرآن کریم بهره می‌گیرند و قرآن سرچشمه همه علوم تا قیامت است، زیرا قرآن کلام خداوند متعال است.

در ادامه این مراسم امیر سرتیپ حاتمی، جانشین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح طی سخنانی گفت: جشنواره و مسابقات قرآنی باعث نزدیک شدن دل­‌ها به هم می­‌شود و قرآنی شدن فضای کار و بهره­‌مندی کارکنان از معارف قرآنی را به همراه دارد و زندگی تک تک مردم و مسئولان باید قرآنی شود و انس با قرآن موهبتی عظیم و تحول اساسی در دل و جان انسان­‌ها به دنبال دارد و تبیین کننده همه امور زندگی است.

وی بیان کرد: عمل به قرآن شناخت حق از باطل را به دنبال دارد و همه مردم به ویژه مسئولان باید از روشنگری قرآن استفاده کنند تا غبار فتنه نتواند در بین آنان رسوخ کند و برای هدایت شدن در زندگی فردی و انجام امور اداری در اجتماع به دستورات قرآن کریم نیاز مبرم داریم، لذا باید تا می­‌توانیم به قرآن مأنوس و نزدیک شویم.

امیرحاتمی اظهار کرد: سرمایه‌گذاری گسترده دشمن در تهاجم فرهنگی برای ایجاد اختلاف در بین مردم بسیار گسترده بوده و این سرمایه‌گذاری بی سابقه­‌ در بین جوانان بیشتر نمود پیدا کرده است، لذا برای خنثی کردن این توطئه دشمنان، باید فرهنگ قرآن را در بین مردم به ویژه جوانان ترویج داده شود.

وی افزود: دشمنان به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی در بین مردم هستند، اما کسانی که با قرآن مأنوس هستند، هیچ گاه نا امید نمی­‌شوند و با قدرت به کار خود ادامه می­‌دهند که نمونه بارز این ایستادگی در شخصیت مقتدر مقام معظم رهبری در عصر حاضر متبلور است و مشاهده می­‌کنیم که چگونه قلب ایشان به قرآن مطمئن و امیدوار است و هیچ گاه نا امیدی در ایشان راهی ندارد و تمام توطئه­‌های دشمنان را با نور قرآن خنثی می­‌کنند.

جانشین وزارت دفاع بیان کرد: اینکه ملت ایران در دوران دفاع مقدس با امید به خدا و تمسک به قرآن پشت دشمن تا بن‌دندان مسلح را که استکبار از آن حمایت می‌کرد، به خاک مالید و نیروهای حزب‌الله نیز با همین تمسک به قرآن در جنگ 33 روزه ارتش رژیم صهیونیستی را شکست دادند.

امیر حاتمی در پایان افزود: قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران امروز به گونه‌ای است که مقابل هر دشمنی با تمام توان ایستادگی می­‌کند و به اتکاء به خداوند متعال پیروز میدان خواهد بود و ترسی به دل ندارد.

در پایان این مراسم از نفرات اول تا سوم در هر یک از رشته‌ها تجلیل و تکریم به عمل آمد و هدایایی به رسم یاد بود به آنها اهداء شد.

captcha