کد خبر: 1358880
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷

برگزاری محفل انس با قرآن در مؤسسه دارتحفیظ‌ القرآن تهران

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: محفل انس با قرآن، روز دوشنبه 23 بهمن‌ماه در مؤسسه دارتحفیظ‌ القرآن تهران برگزار می‌شود.


علی رمضانی‌فرد، معاون آموزش مؤسسه دارتحفیظ القرآن تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این مراسم معنوی، گفت: محفل انس با قرآن با دعوت از حافظان و قاریان برتر قرآن، روز دوشنبه 23 بهمن‌ماه از ساعت 8:30 تا 10 در مؤسسه دارتحفیظ‌ القرآن تهران برگزار می‌شود.



وی اظهار کرد: این مراسم با حضور حبیب‌الله پوراحمدی، قاری بین‌المللی قرآن، حسن ابراهیم‌آبادی، قاری کشوری و هادی چاروق‌لو، نفر اول مسابقات دانشجویان در رشته قرائت تحقیق برگزار می‌شود.



رمضانی‌فرد عنوان کرد: همچنین در این مراسم که با حضور 200 نفر از قرآن‌آموزان این مؤسسه قرآنی برگزار شد از حجت‌الاسلام سیدمحمد میریحیی، حافظ کل قرآن و داور مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه دعوت به‌عمل آمد.



معاون آموزش مؤسسه دارتحفیظ القرآن تهران خاطرنشان کرد: در این مراسم علاوه بر قرائت آیات قرآن، مراسم مدیحه‌سرایی به‌مناسبت سالروز میلاد پیامبر اکرم(ص) برگزار شد.

captcha