کد خبر: 1358889
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۶

دفع بلا و وسعت روزی؛ نتیجه دعا برای امام زمان(عج)

گروه اندیشه: دعا برای تعجیل فرج و ظهور امام زمان(عج) باعث دفع بلا، ثبوت ایمان و وسعت روزی می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، دعا برای تعجیل فرج و ظهور امام زمان(عج) باعث ثبوت ایمان و نجات از مهلکه‌ها و فتنه‌های آخرالزمان می‌شود.



اشاره‌ای به حدیث احمد‌بن اسحاق قمی در باب امامت حضرت مهدی(عج)



دلیل بر این مطلب، حدیثی است که شیخ صدوق در کمال‌الدین از احمدبن اسحاق قمی روایت فرموده که او می‌گوید: به محضر امام حسن عسکری(ع) رسیدم تا از آن جناب در مورد امام و جانشین بعد از ایشان بپرسم، پیش از اینکه من سؤال خود را مطرح کنم، آن جناب فرمود: ای احمد‌بن اسحاق! به‌درستی که خداوند متعال از زمان خلقت آدم تاکنون زمین را خالی از حجت نگذاشته است و تا قیامت نیز خالی از حجت نمی‌گذارد، همان حجتی که به‌وسیله او بلاها را از اهل زمین دفع می‌کند و به‌برکت وی باران می‌بارد و برکات زمین را بیرون می‌آورد.



احمد‌‌بن اسحاق می‌گوید: عرض کردم: یابن رسول الله! پس امام و جانشین بعد از شما کیست؟



آن حضرت با عجله داخل اتاق رفتند و بیرون آمدند، در حالی‌که پسری حدود سه ساله که رویش چون ماه شب چهارده بود، به همراه آورد و فرمود: «ای احمد‌بن اسحاق! اگر به جهت کرامت و بزرگی تو نزد خدا و حجت‌های او نبود من این پسرم را به تو نشان نمی‌دادم. او هم‌ نام و هم کنیه پیامبر(ص) است که زمین را از عدل و داد پر می‌کند، چنان‌که از ظلم و جور پر شده باشد».



ای احمد‌بن اسحاق! مثل او در این امت همانند خضر و ذوالقرنین است. به خدا قسم! وی غیبتی طولانی دارد، به‌گونه‌ای که هیچ کسی از هلاکت در زمان غیبت نجات نمی‌یابد، مگر آن‌که خدا او را بر قول و اعتقاد به امامت وی ثابت کند و به او توفیق دهد که برای تعجیل فرج و ظهور ایشان دعا کند.



احمدبن اسحاق می‌گوید، گفتم: ای مولای من! علامت و نشانه‌ای به من بنما تا دلم مطمئن و آرام شود، ناگهان آن پسر به زبان عربی فصیح، سخن آغاز کرد و فرمود: منم بقیه الله در زمین و انتقام گیرنده از دشمنان خدا.



ای احمدبن اسحاق! پس بعد از این دیگر دنبال علامت و نشانه‌ای نباش.



دفع شدن بلاها و عقوبت ها از کسانی‌که مستحق آن می‌باشند به برکت اینکه دیگران برای ظهور امام زمان(عج) دعا می‌کنند، چراکه دعا برای امام زمان باعث نجات از فتنه‌های آخرالزمان است و از همین فایده، منافع دیگری نیز حاصل می‌شودکه آن محفوظ بودن دیگران از بلاها و عقوبت های ناگهانی است.



به برکت وجود کسانی‌که برای امام زمان(ع) دعا می‌کنند، چنان که در بحارالانوار از حضرت صادق(ع) روایت شده که فرمودند: زمانی بر مردم خواهد آمد که امام آنها پنهان می‌شود، خوشا به حال کسانی‌که در آن زمان بر امامت ثابت و استوار هستند.



کافی به سند صحیح از امام صادق(ع) روایت شده که فرمودند: دعا نمودن به برادر دینی خود در غیاب او، روزی را زیاد و بدی ها را از وی دور می‌کند.



دعا برای امام زمان(ع) موجب اجابت سایر دعاهاست



مسلم است که هرچه آن مؤمن دعا شونده، بهتر یا بافضیلت‌تر باشد، حصول این فایده بیشتر و کامل‌تر خواهد بود، پس دعا به وجود حضرت صاحب‌الزمان(عج) در عصر غیبت که افضل همه خلائق و اصل و سرچشمه ایمان است، بیش از دعا به هر مؤمنی، سبب رسیدن به این منفعت بزرگ است.



هرکه بر دعا برای امام زمان(ع) مواظبت و مراقبت داشته باشد، سبب مستجاب شدن سایر دعاهایی است که فرد در حق خود یا دیگران می‌کند، پس سزاوار است که شخص مؤمن در ابتدای تمام دعاهایش، اول برای وجود امام زمان(ع) و ظهور و فرج آن حضرت دعا کند.

captcha