کد خبر: 1359104
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۱
حجت‌الاسلام رضازاده‌جویباری خواستار شدد:

ورود بدون کنکور حافظان نهج‌البلاغه به دانشگاه‌های علوم قرآن و حدیث

گروه مؤسسات قرآنی مرد‌م‌نهاد: مدیرعامل مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه کشور خواستار تخصیص تسهیلات ویژه برای حافظان نهج‌البلاغه شد و گفت: لازم است مسئولان قرآنی کشور تمهیداتی جهت ورود حافظان نهج‌البلاغه به دانشگاه‌های علوم قرآن و حدیث به صورت بدون کنکور بیاندیشند.


حجت‌الاسلام والمسلمین محمد رضازاده‌جویباری، مدیرعامل مؤسسه قرآن نهج‌البلاغه کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه آموزش نهج‌البلاغه در سطح کشور فرهنگ‌سازی شود، گفت: هم‌اکنون با جامعه قرآنی و رویکرد مؤسسات قرآنی ـ مردمی مواجه هستیم که لازم است تا این نگرش نسبت به آموزش نهج‌البلاغه در جامعه غالب شود.



طراحی روش‌های آموزش نهج‌البلاغه توسط متولیان قرآنی کشور



وی در رابطه با چگونگی توسعه فرهنگ نهج‌البلاغه توسط مؤسسات قرآنی اظهار کرد: برای اشاعه گفته‌های امیرالمؤمنین(ع) باید برنامه‌ریزی سازنده در دستور کار قرار گیرد، در واقع متولیان قرآنی کشور باید به طراحی روش‌های آموزش نهج‌البلاغه بپردازند تا در نهایت مؤسسات قرآنی این مهم را عملیاتی کنند.



مؤلف کتاب «راه روشن» به ضرورت حمایت متولیان قرآنی از مؤسسات قرآنی ـ مردمی جهت اجرای طرح‌های تخصصی ـ علمی پرداخت و تصریح کرد: یکی از پایه‌های توسعه فرهنگ دینی و نهادینه‌سازی فرهنگ دینی در امور اجتماعی، آموزش نهج البلاغه است؛ بدین دلیل که افراد علاوه بر فراگیری گفته‌های امیرالمؤمنین(ع) نیز با مباحث سیاسی، اجتماعی و ... آشنا می‌شوند.



لزوم فراهم شدن بسترهای تبلیغی و ترویجی در حوزه نهج‌البلاغه



وی در رابطه با نحوه اجرایی شدن طرح آموزش نهج‌البلاغه در کشور گفت: زمانی مباحث و کلیات نهج‌البلاغه در قالب حفظ و مفاهیم توسعه می‌یابد که ابتدا مسئولان و متولیان قرآنی به این مهم توجه لازم را داشته باشند؛ در واقع موسسات با حمایت و برنامه‌ریزی دستگاه‌های متولی می‌توانند به‌صورت سازنده در جهت آموزش نهج‌البلاغه گام بردارند.



فرهنگ‌سازی فنون نهج‌البلاغه توسط مؤسسات قرآنی



مدیرعامل مؤسسه قرآن و عترت نهج‌البلاغه به جذب و شناسایی مستعدان قرآنی در زمینه نهج‌البلاغه اشاره کرد و افزود: بسیاری از حافظان قرآن کریم مشتاق فراگیری فنون و مباحث نهج‌البلاغه هستند که اگر مؤسسات طی فراخوانی این مهم را فرهنگ‌سازی کنند در جهت پرورش حافظان نهج‌البلاغه مؤثر خواهد بود.



این کارشناسی قرآنی به اتخاذ سیستم‌های مدیریتی جهت فراهم‌سازی زمینه‌های توسعه فرهنگ اهل‌بیت(ع) به ویژه نهج‌البلاغه اشاره و تصریح کرد: ورود مؤسسات قرآنی و نهادهای مردمی در حوزه نهج‌البلاغه نیازمند ارائه تسهیلات ویژه برای حافظان نهج‌البلاغه است که اقدامات این ساختار از سوی متولیان قرآنی کشور اجرایی خواهد شد.



توجه متولیان قرآنی کشور نسبت به کمبود مربیان نهج‌البلاغه



وی در رابطه با برگزاری دوره‌های تربیت مربی نهج‌البلاغه توسط مؤسسات قرآنی مطرح کرد: هم‌اکنون با کمبود مربیان نهج‌البلاغه مواجه هستیم که لازم است از طریق آیین‌نامه‌های نظارتی دستور‌العمل‌های اجرایی متولیان قرآنی کشور نسبت به برگزاری دوره‌های تربیت مربی تصویب و علمی شود.



حجت‌الاسلام رضازاده‌جویباری در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از مسائلی که باید توسط مسئولان قرآنی کشور در دستور کار قرار گیرد، صدور گواهینامه نهج‌البلاغه است تا افراد با فراگیری مفاهیم و حفظ مباحث نهج‌البلاغه دارنده مدرک معتبر شوند.



وی در پایان خواستار تخصیص تسهیلات ویژه همچون حضور حافظان نهج‌البلاغه در دانشگاه جهت اخذ مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد شد و افزود: لازم است تا برای تشویق حافظان نهج‌البلاغه همانند حافظان قرآن، ورود این افراد بدون کنکور در رشته علوم قرآن و حدیث آزاد شود که تحقق این مهم مستلزم توجه مسئولان قرآنی کشور خواهد بود.



اخبار مرتبط



.............................



اعمال دوره‌های مدیریتی ویژه مدیران مؤسسات جهت آشنایی با نهج‌البلاغه



ضرورت اعمال طرح آموزش نهج‌البلاغه در مراکز آموزشی کشور



ساماندهی حوزه فرادستگاهی مؤسسات قرآنی جهت اشاعه فرهنگ نهج‌البلاغه

captcha