کد خبر: 1359967
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹
حجت‌الاسلام تقوی:

تفسیر حقیقی قرآن و معارف دینی از کارکردهای امام در جامعه است

گروه اجتماعی: رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور امامت را امانت الهی ریشه دار در غدیر دانست و گفت: یکی از کارکردهای مهم امام در جامعه تبیین معارف الهی و دینی است و باید تفسیر حقیقی قرآن را از زبان امام شنید.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت الاسلام سیدرضا تقوی، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور امروز، 27 دی ماه در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد گفت: امامت جمعه شعبه و شاخه ای از امامت کلیه الهیه است که در اعتقادات مکتب تشیع ریشه و پایه در غدیر دارد.



وی با بیان اینکه امامت دین را کامل کرده و نعمت را بر امت تمام می کند، افزود: امامت به عنوان امام در تفکر شیعه یک اصل مهم اعتقادی است و باید ببینیم امام در زمان غیبت چه کارکردهایی در جامعه داشته و ایفاگر چه نقشی است و در مقابل انتظار امت از امام چیست.



این مقام مسئول ادامه داد: یکی از کارکردهای مهم امام در جامعه تبیین معارف دینی و الهی است و دین را باید از امام گرفت، از همین رو بی جهت نبود که بسیاری از صحابه ائمه معصومین(ع) فرسنگ ها راه طی می کردند تا دینشان را در محضور امام عرضه بدارند .



حجت‌الاسلام تقوی خاطرنشان کرد: امام مفسر و مبین معارف الهی است و تفسیر حقیقی قرآن را باید از زمان امام شنید و در زمان غیبت نیز امام نقش امام معصوم (ع) را دارد و جامعه باید به او رجوع کند.



وی ادامه داد: اگر خواستیم خط امام را بشناسیم، امام و رهبری جامعه باید مفسر خط امام باشد، و امام باید تفسیر گر سیاست های حرکت جامعه باشد و ما براساس تفکر اعتقادی و ایمانی امام را در چنین جایگاه رفیع و والایی می دانیم.



امام در تفکر تشیع محور وحدت است



 رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با تاکید بر اینکه امام در تفکر شیعه محور وحدت است، ایجاد وحدت را از کارکردهای امام در جامعه برشمرد و افزود: نقطه مرکزی وحدت در جامعه دینی امام است و پرگار سیاست های کلی نظام و امت بر محوریت امام این مرکز می چرخد.



وی خاطرنشان کرد: امام محور وحدت در پیروزی انقلاب اسلامی شد و تداوم این پیروزی محور وحدت رهبری است که اگر به این کارکرد امام در جامعه توجه داشته باشیم بسیاری از مشکلات جامعه حل می شود.



حجت الاسلام تقوی با بیان اینکه مواضع امام در بسیاری از اختلافات فصل الخطاب است گفت: این امر از جایگاه سیاسی بلکه از جایگاه اعتقادی است و سخن رهبری امروز فصل الخطاب امور است.



این مقام مسئول با اشاره به راهبر بودن امام به عنوان یکی از کارکردهای مهم گفت: امام خود هم راهبر و هم راه است و نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه باید برایای این سیاست ها و شیوه ها حرکت کنند.



امامت درگاه ورود به حوزه نبوت است



وی امامت را جایگاه والایی دانست که همه باید از این جایگاه به فیض الهی وصل شوند و افزود: باید از درب ولایت و امامت باید از به حوزه نبوت وارد شد، بنابراین نمایندگی ولی فقیه در استان یک چنین کارکردی را ارائه می دهد و جامعه دینی و اسلامی بدون توجه به این نکات نمی تواند راه خود را ادامه بدهد.



رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور  در ادامه با اشاره به اینکه امامت رسالت سنگینی است که ائمه جمعه در شهرها عهده دار این رسالت هستند، گفت: در حال حاضر در بیش از 750 شهر در سراسر کشور نماز جمعه به امامت ائمه جمعه برگزار می شود.



حجت الاسلام تقوی همچنین با بیان اینکه اجتماع امروز ما بر محور امامت شکل گرفته به مبارزات و مجاهدت های حجت الاسلام والمسلین غلامرضا حسنی اشاره کرد و گفت: ایشان امام جمعه ای شجاع، دلیر و روحانی مبارز است که سالها با اعتقاد و ایمان راسخ در این منصب خدمت کردند.



وی ادامه داد: حجت الاسلام حسنی همچنین چهره ای بودند که تنها در روز جمعه امام نبوود بلکه در جهاد نیز مسئولیت امامت را بر عهده گرفت و در این سالها بدون هیچ چشم داشتی در حمایت از نظام و رهبری خدمت کردند.



ولایت مداری شاخصه بارز حجت الاسلام حسنی است



حجت الاسلام تقوی ولایت مداری را شاخصه بارز حجت الاسلام حسنی برشمرد و افزود: زمانی که غرب زدگان و دگراندیشان بر علیه این مجاهد و روحانی مبارز جوسازی می کردند مقام معظم رهبری تنها کسی بودند که همواره مدافع ایشان بودند.



این مقام مسئول با ابراز خرسندی از اینکه امروز این مسئولیت را نیروی جوان تر که از سادات و از برجستگان حوزه است بر دوش گرفتند، گفت: امام با امتش می تواند به قله برسد.



رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور  ادامه داد: اگر امامی در مقام به والایی حضرت علی ابن ابیطالب (ع) باشد ولی امتی آن را همراهی نکند 25 سال خانه نشین می شود، امت باید به امام مدد برساند و مطیع امام باشد و امام نیز به امت هویت می بخشد و معنا می دهد.

captcha