مینو اصلانی، رئیس بسیج جامعه زنان کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با تأکید بر اینکه سرمنشأ داشتههای امروز ما، ناشی از ایستادگی، مقاومت و حضور در عرصههای جهاد و ایستادگی بر پایه آموزههای پیامبر(ص) است، گفت: حضرت محمد مصطفی(ص) در عمل مجاهدتهای زیادی داشت و علاوه بر اینکه برای بشریت رحمت الهی بود، طرفداری از مظلوم و مقابله با ظلم را نیز به جهانیان آموخت.
پیامبر(ص) در عرصه ایثار و شهادت پیشقدم بود
وی ادامه داد: پیامبر(ص) در عرصه ایثار و شهادت پیشقدم بود و رسیدگی به حق مستضعفین و مبارزه با استکبار و طاغوتهای آن دوران را در دستور کار داشت و توانست زن و مرد، اعم از پیر و جوان را در عرصه شهادت یکهتاز کند؛ به طوری که مسلمانان در جهان زبانزد شدند و در نتیجه این رویکرد، مقاومت اسلامی و حتی غیراسلامی در جهان شیوع پیدا کرد.
اصلانی با بیان اینکه مکتب رهاییبخش اسلام به رهبری پیامبر(ص)، الگوی تمامعیار ایستادگی در برابر ظلم را به مردم جهان ارائه داد، تصریح کرد: خاتمالانبیاء(ص) توانست همزمان با ترسیم دنیایی پر از زیبایی و شکوه برای بشریت، راه و روش حمایت از مستضعفین و ایستادگی در برابر ظلم را نشان دهد. نبی مکرم اسلام(ص) نشان داد که باید تا پای جان بر پای آرمانهای خود ایستاد.
توجه ویژه به خانوادههای شهدا
وی افزود: زنان و ایثارگری این قشر از مردم، جایگاه ویژهای در دیدگاه پیامبر(ص) داشت. آن حضرت بسترهای لازم برای حضور بانوان در میادین را فراهم کرد؛ آن هم در دوره جاهلیت که زن، مایه سرشکستی عرب بود. زنان میتوانست برای امدادرسانی، کمک و حتی جنگیدن آمادگی خود را اعلام کنند و پا به پای مردان در صحنههای نبرد حضور یابند. با وجود اینکه جهاد و جنگیدن مسئولیت اصلی زنان نیست، اما در هنگام ضرورت و به خواست خود آنان، بانوان در میادین جنگ حضور پیدا کرده و از آرمانهای خود دفاع میکردند.
رئیس بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اینکه پیامبر در حق زنانی که در جبهه حضور پیدا کرده و جان خود را در راه اعتلای دین مبین اسلام فدا کردند، دعای خاص میکرد، اظهار کرد: در طول تاریخ این الگو پا بر جا بوده و به تأسی از مکتب رهاییبخش پیامبر(ص) و حضرت زهرا(س) و خاندان نبوت و امامت، زنان جهان اسلام به ویژه بانوان کشورمان، افتخارآفرینیهای زیادی را ثبت کرده و توانستند با روح زنانه خویش، مردانهترین میدانها را فتح کنند.
اصلانی با تأکید بر اینکه ترسیم سیره عملی پیامبر، سد محکمی در برابر تحریف سلفیها از ایثار و شهادت است، گفت: باید با دیدی عمیقتر به عملکرد پیامبر مکرم اسلام(ص) و فرمودههای آن حضرت، به ویژه در مقوله جهاد و شهادت نگریست و با ترسیم ارزشهای مورد نظر حضرت رسول(ص)، مانع از دستیابی تکفیریها و سلفیها به اهداف پلیدی که ضربه زدن به اسلام و مسلمانان است، شویم.
وی یادآور شد: پیامبر(ص) نه تنها درس ایستادگی و جهاد داده و خود نیز بدون هیچ واهمهای در این عرصه قدم برداشت، بلکه جایگاهی ویژه برای مجاهدان و خانوادههای شهدا که با صبوری و استقامت، رزمندگان را هدایت میکردند، نیز قائل بود. پیامبر بعد از هر جنگ، به حمایت مادی و معنوی از خانوادهها میپرداخت و تکریم خانوادههای شهدا را در رأس امور قرار میداد.
اصلانی با تأکید بر اینکه نظام اسلامی ما نیز باید این سیره را مورد نظر قرار دهد، گفت: خانواده شهدا باید دائماً مورد تکریم قرار گیرند؛ چراکه همه ما مدیون آنها هستیم. آنها حق بزرگی به گردن ما دارند و لازم است که توجه خاصی به این قشر به ویژه از لحاظ عاطفی و معنوی داشته باشیم تا بتوانیم جامعه را در برابر هجوم دشمن مصون کنیم؛ چراکه آنان نمادهای مقاومت و ایستادگی ملت ما هستند.
مقابله با تفاسیر نادرست از سیره عملی پیامبر(ص)
رئیس بسیج جامعه زنان کشور در ادامه سخنان خود درباره تفاسیر نادرستی که دشمنان اسلام از سیره عملی پیامبر(ص) و آیات جهاد و شهادت دارند، بیان کرد: بسیار روشن است که جبهه حق و باطل شاخصههایی دارد که بر هیچ کس پوشیده نخواهد بود. برخی ملتها میخواهند روی پای خود بایستند و استقلال داشته باشند که در این راستا با مخالفتها و ممانعتهای جهان استکبار مواجه خواهند شد.
وی افزود: امروز نیز کاملاً مشخص است که تکفیریها در خط استکبار حرکت میکنند. مبانی، ارزشها و سیره عملی پیامبر(ص) را تفسیر به رأی میکنند تا بتوانند بر روی جنایات خود پوشش قرار دهند. آنان با پولهای رژیم وهابی عربستان و حمایت بیدریغ رژیم غاصب صهیونیستی حرکت میکنند و با تفسیر نادرست آیات قرآن، سعی دارند تا خود را حامی ملت مسلمان نشان دهند؛ در حالی که امروز برای تمامی ملل آزاده جهان آشکار است که تکفیریها عامل اصلی انحطاط در میان ملل مسلمان هستند.