کد خبر: 1362018
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۸

حضور جوانان در دوره‌های حفظ قرآن حسینیه اعظم زنجان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان از حضور بیش از 40 جوان زنجانی در دوره‌های آموزش حفظ قرآن این مسجد خبر داد.


مجتبی شهامی، مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به این‌که فعالان قرآنی و فرهنگی این مسجد، در طول ماه‌های اخیر، اقدام به برگزاری جلسات هفتگی آموزش قرآن کرده‌اند، گفت: این جلسات به‌صورت متمرکز از سال‌های گذشته در این مسجد برگزار می‌شده است و با توجه به نیاز روز برای آموزش‌های قرآن، این آموزش‌ها به سمت رشته‌های تخصصی مختلف سوق پیدا می‌کرد.



وی افزود: با توجه به تأکیدات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور، فعالان فرهنگی حسینیه اعظم زنجان بر آن شدند تا دوره‌های آموزش حفظ قرآن کریم را در این مسجد برگزار کنند.



مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان با بیان این‌که استقبال جوانان از دوره‌های حفظ قرآن این مسجد بسیار مطلوب است، ابراز کرد: حسن سلیمانی، حافظ برجسته قرآن کریم، مدرس این دوره‌های حفظ بوده و تاکنون جوانان زیادی را جذب فعالیت‌های قرآنی کرده است.



شهامی تصریح کرد: این دوره‌ها به‌صورت ویژه برای آقایان برگزار می‌شود ولی به دلیل استقبال بانوان از این جلسات هفتگی، حضور آنان در کلاس‌های آموزش حفظ مسجد حسینیه اعظم زنجان نیز آزاد است.



وی با تأکید بر این‌که بیش از 40 قرآن‌آموز در این دوره‌های آموزش حفظ قرآن کریم حضور می‌یابند، اظهار کرد: این دوره‌ها بیش از 4 ماه است که در این مسجد برگزار می‌شود و با وجود احساس نیاز فراوان برای آموزش قرآن کریم به جوانان، تاکنون نتایج مطلوبی نیز در پی داشته است.



این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: دوره‌های آموزش حفظ قرآن کریم در حسینیه اعظم زنجان، هر چهارشنبه در شبستان حسینیه اعظم برگزار شده و فنون و روش‌های به ذهن سپردن آیات در آن آموزش داده می‌شود.

captcha