کد خبر: 1362155
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۶

شرکت کنندگان در دوره اتقان با آیات عظام جوادی آملی و مصباح یزدی دیدار می‌کنند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیران قرآنی حاضر در دوره اتقان که در شهر قم در حال برگزاری است، فردا سوم بهمن‌ماه با آیات عظام جوادی آملی و مصباح یزدی دیدار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،‌ دوره مهارت‌افزایی مدیران قرآنی کشور به همت اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور طی سه روز برای مدیران قرآنی کشور در حال برگزار است.

بنابر این گزارش، مراسم افتتاحیه این دوره صبح امروز چهارشنبه،‌ دوم بهمن‌ماه با حضور 400 نفر از مدیران قرآنی کشور برگزار شد و در آن محمدعلی خواجه‌پیری و حجت‌الاسلام والمسلمین حمید محمدی،‌ معاون پیشین قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سخنرانی کردند.

همچنین فردا پنجشنبه،‌ سوم بهمن ماه شرکت کنندگان در دوره اتقان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی و آیت‌الله مصباح یزدی بعد از اقامه نماز ظهر و عصر و نماز مغرب و عشاء دیدار می کنند.

در این دوره سه روزه آیت‌الله سیدصمصام‌الدین قوامی، معاف، حجت‌الاسلام والمسلمین کاویانی، صفارهرندی، رحیم‌پور‌ازغدی، علی رضاییان، حجت‌الاسلام دعایی،‌ حجت‌الاسلام نخاولی و فریدونی سخنرانی خواهند کرد.

captcha