کد خبر: 1365869
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۷

برگزاری نمایشگاه «حجاب و عفاف» ویژه دهه فجر در اردبیل

گروه هنر: مسئول کانون فرهنگی تبلیغی بلاغ المبین اردبیل از برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف ویژه دهه فجر از 12 تا 21 بهمن در اردبیل خبر داد.


آزاده ملکی، مسئول کانون فرهنگی تبلیغی بلاغ المبین اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، گفت: در راستای فرارسیدن سی و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و ایام‌الله دهه فجر، برنامه‌های مختلفی در گرامی‌داشت این ایام، با همکاری کانون فرهنگی تبلیغی بلاغ‌المبین برگزار می‌شود که برپایی نمایشگاه حجاب و عفاف از جمله این برنامه‌ها می‌باشد.



وی ضمن تبیین اهمیت تبلیغ و اطلاع‌رسانی در بین جوانان و نوجونان در خصوص اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی گفت: ما باید از هر فرصتی برای تبیین مسائل فرهنگی و دینی استفاده کنیم تا بتوانیم جوانان را که سرمایه های ارزشمند کشورمان هستند با اصول و ارزش های ملی و مذهبی آشنا سازیم.



مسئول کانون فرهنگی تبلیغی بلاغ المبین بر روند برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف ویژه دهه فجر اشاره کرد و افزود: این نمایشگاه در قالب ۷ غرفه با مسئولیت این کانون در محل دبیرستان دخترانه علوم و معارف اسلامی صدرای اردبیل برگزار خواهد شد که محوریت این نمایشگاه تبیین فرهنگ حجاب و عفاف در بین دختران دانش آموزان و نیز ارتقاء سطح آگاهی آنان در زمینه انقلاب اسلامی می باشد.



ملکی به عناوین برنامه‌های این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: تهیه اطلاعیه و تراکت تبلیغی برای اطلاع‌رسانی نمایشگاه و ارسال به مدارس، برگزاری مراسم افتتاحیه، برگزاری مسابقه روزانه، اهداء اقلام فرهنگی به بازدید کنندگان، جلسات پرسش و پاسخ در خصوص حجاب و عفاف، تهیه و توزیع بروشور، فروش چادر، مقنعه و پوشش های اسلامی، تبلیغ و معرفی سایت های تبیان اردبیل، جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصعه فرهنگی دینی اردبیل، گفتمان دینی، مکتب تعزیه، خبرگزاری سازمان تبلیغات اسلامی اردبیل و مدرسه  صدرای اردبیل، فروش CD های مختلف فرهنگی، دینی، علمی و فرهنگی، پخش کلیپ و اسلاید های مختلف با موضوعات ولایت فقیه، انقلاب اسلامی، حجاب و عفاف و. ... برگزاری مراسم اختتامیه و اهداء هدایا به برندگان مسابقه از جمله برنامه های اجرائی در نمایشگاه حجاب و عفاف می باشد.



یادآور می‌شود؛ این نمایشگاه از ۱۲ تا ۲۱ بهمن ماه در سالن اجتماعات مدرسه صدرای اردبیل واقع در شهرک کارشناسان جنب شهرداری، برای بازدید عموم دائر می‌باشد.

captcha