هادی اکبرزاده، معاون علمی و ظرفیت مرکز الگوی ایرانی و اسلامی پیشرفت در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: اسلامی شدن دانشگاهها و طراحی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بیارتباط با یکدیگر نبوده و هر زمان که بحث الگو مطرح میشود باید به خاطر داشته باشیم که الگوی پیشرفت باید همه عرصههای زندگی و اجتماعی را با استفاده از دستورات دینی پوشش دهد.
وی افزود: یکی از مواردی که انسان را به توسعه و پیشرفت نزدیک میکند توسعه علمی کشور است که این امر در دانشگاهها رخ داده و باید از این محل برای احیای و ایجاد الگوی ایرانی و اسلامی پیشرفت در جامعه به نحو شایسته استفاده کرد.
اشکال بزرگ برای رسیدن به دانشگاه اسلامی
اکبرزاده خاطر نشان کرد: در بخش دانشگاه اسلامی هم ابهاماتی وجود دارد زیرا برخی افکار تا این موضوع مطرح میشود به سمت ظاهر اسلامی این محیطها سوق داده میشود که این یک اشکال بزرگ برای رسیدن به این مهم است.
مهمترین شاخصه دانشگاه اسلامی؛ توسعه علم و دانش
معاون علمی و ظرفیت مرکز الگوی ایرانی و اسلامی پیشرفت تصریح کرد: از مهمترین شاخصه دانشگاه اسلامی این است که این دانشگاه از نظر توسعه علم و دانش شاخص بوده و در انتقال و رشد علمی سرآمد دانشگاههای دیگر جهان باشد که متاسفانه کمتر به این موضوع پرداخته شده است.
تکیه به آموزهها و باورهایی دینی در راه رشد و توسعه کشور
وی یادآور شد: در دانشگاه اسلامی در کنار توسعه علوم باید انسانهایی فرهیخته و با ایمان پرورش یابند که با تکیه به آموزهها و باورهایی دینی در راه رشد و توسعه کشور اسلامی قدم بردارند.
اکبرزاده اشاره کرد: رسیدن به دانشگاه اسلامی از دید صحیح باعث خواهد شد که تدوین الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت به شایستگی طراحی و اجرایی شود و ما اگر به دنبال الگویی اسلامی هستیم باید ابتدا مراکز علمی خود را بر پایه اصول دینی و اعتقادی اداره و دانشآموختگان را با تربیت دینی وارد اجتماع کنیم.
توسعه کشور با استفاده از آموزههای اسلامی
معاون علمی و ظرفیت مرکز الگوی ایرانی و اسلامی پیشرفت ابراز کرد: هیچ نقطه تضادی بین الگوی ایرانی و اسلامی پیشرفت و دانشگاه اسلامی وجود ندارد بلکه این دو باید در کنار و پابهپای هم در راه توسعه کشور با استفاده از آموزههای اسلامی تلاش کنند که این امر هم همت مدیران و مسئولان نظام و حکومت را طلب میکند.