کد خبر: 1366543
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۹
آیت‌الله دری نجف‌آبادی:

حضور در راهپیمایی 22 بهمن نشان‌دهنده وفاداری مردم به انقلاب و اسلام است

گروه سیاسی: ملت شریف ایران باید با حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن باید بار دیگر وفاداری خود را به امام(ره)، شهدا و انقلاب نشان دهند؛ لذا این حضور باید از روی ایمان و اعتقاد و باور صورت گیرد تا به بیگانگان و دشمنان ثابت کند که هنوز ملت ایران به انقلاب و اسلام وفادارند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، آیت‌الله دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی 6 بهمن در دیدار با اعضای ستاد دهه فجر استان با توصیه به حضور هرچه بیشتر مردم در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن، گفت: مردم با این حضور باید نشان دهند که ملتی مستقل، آگاه و آزاده بوده و متکی به خود هستند و به آن افتخار می‌کنند.



وی اظهار کرد: حضور در راهپیمایی دشمن‌شکن 22 بهمن جوهره و بسطی است که امام راحل با پیروی از اجداد طاهرین خویش در قلب ملت نهاده و به ثمرات خود نیز دست یافته‌ است.



آیت‌الله دری نجف‌آبادی با بیان اینکه اگر ملت ایران روی پای خود نایستند و وحدت و انسجام خود را حفظ نکنند دشمنان از چپ و راست در کمین بوده و به آن ها رحم نخواهند کرد، یادآورشد: اگر ملت بزرگ ایران اعم از اقلیت‌‌های مذهبی، اهل سنت و شیعه منسجم، با قدرت و عظمت پشت سر امام و رهبری حرکت نکنند خطرات از ناحیه دشمن جدی است.



امام جمعه اراک با اشاره به اینکه هدف دشمنان از حمله به سوریه برای شکستن مقاومت این کشور نبود، تصریح کرد: آنها قصد داشتند که عراق، مصرو لبنان را نیز شکست داده و سپس تهاجمات خود به ایران را آغاز کنند؛ چنانکه امام راحل فرمود؛ غفلت از فلسطین، غفلت از قدس شریف و اسرائیل و صهیونیست‌هاست.



آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: تهاجم دشمنان به کشورهای دیگر همه کانال‌های انحرافی است برای اینکه امنیت و اقتدار اسرائیل در منطقه تثبیت شود و آمریکایی‌ها و غربی‌ها با کمک به اسرائیل موجب قدرت گرفتن این کشور می‌شوند و این در صورتی است که اسرائیل کشور ضعیفی است که خود در میدان عمل آسیب‌پذیر است و این حمایت‌ها سبب شده که این توهم در سران این کشور ایجاد شود این کشور آسیب‌پذیر نبوده و پنجمین ارتش مقتدر دنیاست؛ ولی وقتی هواپیماهای بدون سرنشین حزب‌الله به عمق این کشور نفوذ کرد از توهماتش کاسته شد.



امام جمعه اراک افزود: یوم‌الله 22 بهمن روزی است که باید ملت شریف ایران یک بار دیگر به صحنه آمده و به دشمنان نشان دهند که پای انقلاب و آرمان‌های امام(ره)، خون شهدا ایستاده اند و متحد، یکپارچه و یدالواحده هستند و با یک دست قدرت، حکمت، علم و اقتدار در مقابل دشمنان، فتنه گران، توطئه‌گران و باندهای خبیث سیاسی و غیرسیاسی دنیا ایستاده اند.



وی تصریح کرد: در این راستا ملت ایران باید یک هدف داشته باشند و در روز 22 بهمن همه از کوچک و بزرگ در این راهپیمایی شرکت کنند و وظیفه مردم استان مرکزی در این عرصه از مردم دیگر نقاط کشو سنگین‌تر است؛ چراکه استان امام راحل، آیت‌الله اراکی، آیت‌الله گلپایگانی و آیت الله خوانساری بوده و این استان کانون روحانیت علما، بزرگان، امیرکبیرها، حسابی‌ها، کاظمی آشتیانی‌ها، دکترچمران‌ها، شهید محلاتی‌ها و علامه عسگری‌هاست.



آیت‌الله دری نجف‌آبادی ابراز کرد: ملت شریف ایران با حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن باید بار دیگر وفاداری خود را به امام(ره)، شهدا و انقلاب نشان دهند و همه از کوچک و بزرگ در این روز حضور تأثیرگذار داشته باشند و حضوری باشد از روی ایمان و اعتقاد و باور که به بیگانگان و دشمنان ثابت کند که هنوز ملت ایران پای این انقلاب هستند و تحرک دارند.



وی ابراز کرد: ملت ایران به دشمنان نظام جمهوری اسلامی نشان دهند که اگر بیش از 200 سال در تلاشند که این ملت را از اسلام، انقلاب، اهل بیت(ع) و فقاهت و روحانیت جدا کنند؛ ولی نخواهند توانست و این ملت همواره نسبت به ادای دین، وظیفه و تکلیف خود نسبت به انقلاب وفادارند.



نماینده ولی فقیه در استان در پایان با بیان اینکه آیندگان در مورد سرنوشت این کشور قضاوت خواهند کرد همانطور که در مورد گذشتگان، مردم کوفه و عراق و سهل انگاری‌های جریان مشروطیت و نفوذ افراد فاسد در این جریان قضاوت می کنیم، خاطرنشان کرد: تلاش و سهل‌انگاری ما مورد قضاوت آیندگان خواهد قرار گرفت؛ لذا تلاش کنیم که با عملکرد شایسته در همه ابعاد مورد قضاوت شایسته ای از سوی آن‌ها باشیم.

captcha