کد خبر: 1367303
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۶:۴۶
مسئول بسیج دانشجویی جیرفت:

اقتصاد مقاومتی جز با فرهنگ بسیجی پیش نمی‌رود

گروه اجتماعی: اقتصاد مقاومتی جز با فرهنگ بسیجی پیش نمی‌رود و با اقدامات دشمن به این فرهنگ بیش از گذشته نیاز داریم و با نهادینه شدن آن کارهای بزرگی برای آینده می‌توان، انجام داد.


 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، ماشاءالله امیرافضلی، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان جیرفت روز گذشته، 7 بهمن در نشست رؤسای دانشگاه‌های جیرفت و عنبرآباد با موضوع برنامه‌های بسیج دانشجویی گفت: این نشست با هدف ایجاد هماهنگی بین رؤسای دانشگاه‌های شهرستان جیرفت برگزار شده است تا در زمینه برگزاری اردوهای جهادی و راهیان نور برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود.



وی با اشاره به اثرگذاری خوب برگزاری این اردوها افزود: بر کسی پوشیده نیست، قشری که در آینده نزدیک چرخه‌های اقتصادی کشور را به حرکت در‌می‌آوردند و مسئولیت‌های مختلف را بر‌عهده می‌گیرند، جوانان و دانشجویان امروز هستند.



امیرافضلی تصریح کرد: امروز بحث فرهنگ بسیجی بیش از گذشته مورد نیاز است و اقتصاد مقاومتی جز با فرهنگ بسیجی پیش نمی‌رود و با اقدامات دشمن به این فرهنگ بیش از گذشته نیاز داریم و با نهادینه کردن آن کارهای بزرگی برای آینده می‌توان، انجام داد.



وی بیان کرد: از جمله برنامه‌ها در این راستا برگزاری اردوهای راهیان نور و جهادی با حضور دانشجویان در عرصه‌های مختلف است در این زمینه در سال‌جاری بیشتر بر کیفیت این اردوها تأکید داریم و افراد تکراری هم به این اردوها اعزام نمی‌شوند.



مسئول بسیج دانشجویی شهرستان جیرفت گفت: برای دانشجویان شرکت‌کننده در تمام مدت برگزاری این اردوها برنامه‌ریزی می‌کنیم و حضور دانشجویان در این مناطق تأثیر زیادی بر روحیه و تفکرات آنها دارد.



امیرافضلی ادامه داد: رؤسای دانشگاه‌ها همکاری لازم را در برگزاری این اردوها با بسیج دانشجویی داشته باشند و برای برگزاری هر چه بهتر از این فرصت ادارات شهرستان هم پشتیبانی کنند.



وی عنوان کرد: در سال تحصیلی گذشته اردوهای جهادی بسیج شهرستان جیرفت جزو گروه‌های جهادی برتر کشور معرفی شد که در این اردوها احداث پنج باب منزل مسکونی و یک مسجد انجام شد.



مسئول بسیج دانشجویی شهرستان جیرفت اظهار کرد: در بسیاری از روستاها دانشجویان فارغ‌التحصیلی هستند که امکانات کشاورزی دارند اما با کار آشنا نیستند، در برنامه داریم که به این افراد آموزش و تسهیلات برای ایجاد شغل داده شود و براساس این برنامه‌ریزی در برگزاری این اردوها برای حدود 170 دانشجو زمینه اشتغال از طریق آموزش ایجاد می‌شود.



وی خاطرنشان کرد: با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این اردوها می‌توان از تخصص آنها برای ارائه مشاوره در زمینه رفع برخی مشکلات اجتماعی استفاده کنیم.

captcha