کد خبر: 1367401
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۵
به‌مناسبت دهه فجر؛

محفل قرآنیان زنجان برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: محفل بزرگ قرآنیان زنجان با حضور مهدی قره‌شیخ‌لو، رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم کشور به‌مناسبت فرارسیدن دهه فجر در حسینیه اعظم زنجان برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، دهه فجر، زمان مناسبی برای تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب و دفاع مقدس است و در همین راستا نیز کمیته‌های مختلفی زیر نظر ستاد برگزاری برنامه‌های دهه فجر در استان‌ها فعالیت کرده و اقشار مختلف جامعه در قالب این کمیته‌ها، دین خود را به نسل انقلاب ادا می‌کنند.



یکی از مهم‌ترین کمیته‌های دهه فجر، کمیته قرآن و عترت است که زیر نظر ادارات‌کل تبلیغات اسلامی استان‌ها فعالیت کرده و برنامه‌هایی را با محوریت قرآن، عترت و پیوند آن با انقلاب اسلامی برگزار می‌کند.



در همین راستا، نخستین ویژه‌برنامه قرآنی دهه فجر در استان زنجان، از سوی کمیته قرآن ستاد این دهه پربرکت، همزمان با یازدهم بهمن‌ در حسینیه اعظم زنجان برگزار شده و قاریان، حافظان و دیگر اعضای جامعه قرآنی استان را در این فضای معنوی گردهم می‌آورد.



محفل بزرگ قرآنیان زنجان، رأس ساعت 15 روز یازدهم بهمن‌ امسال با حضور مهدی قره‌شیخ‌لو، رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم تبلیغات اسلامی کشور برگزار می‌شود و قاریان بین‌المللی استان زنجان در آن به قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید خواهند پرداخت.



برگزاری برنامه‌های قرآنی در ایام‌الله دهه فجر، نه تنها موجب ادای دین جامعه قرآنی استان به انقلاب و آرمان‌های آن است، بلکه حضور آنان در دفاع و حمایت از دستاوردهای انقلاب را به جهان نشان خواهد داد.

captcha