کد خبر: 1367440
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۴

29 اسفند؛ پایان ارسال آثار به جشنواره بازی‌سازان مستقل ایران

گروه فضای مجازی: شرکت‌کنندگان تا 29 اسفندماه فرصت دارند تا آثار خود را به جشنواره بازی‌سازان مستقل ایران، ارسال کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، برای نخستین بار ساماندهی بازی‌سازان مستقل ایران با هدف حمایت از محصولات و ارائه آن به بازارهای ملی و جهانی در دستور کار جشنواره بازی‌سازان مستقل قرار گرفت.

این حمایت از سوی انجمن بازی‌سازان مستقل ایران به عنوان بنیان‌گذار و برگزارکننده این جشنواره، محقق می‌شود.

بخش اصلی بازی(رایانه شخصی، موبایل، تحت وب) شامل بهترین بازی مستقل سال، طراحی هنری برتر، صدا و موسیقی برتر، طراحی بازی برتر، فناوری برتر، برترین نوآوری و ایده و برترین بازی منتخب مردمی است.

بخش‌های جنبی جشنواره شامل طراحی کاراکتر، بازی‌نامه، مقالات، نقد بازی (نقد سه عنوان بازی ایرانی و خارجی منتخب) و فناوری(موتور بازی، سخت‌افزار و …) است.

شرکت‌کنندگان ابتدا باید در وب‌سایت جشنواره به نشانی www.igdf.ir ثبت‌نام کنند تا یک پنل برای بارگذاری در اختیارش قرار گیرد.

دبیرخانه جشنواره این اختیار را خواهد داشت تا اطلاعات همه آثار را به صورت بانک‌های اطلاعاتی در یک لوح فشرده یا مجله به چاپ برساند.

شرکت‌کنندگان تا 29 اسفندماه سال جاری فرصت دارند تا آثار خود را به جشنواره بازی‌سازان مستقل ایران ارسال کنند.

captcha