به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مرتضی پایه شناس کارگردان فیلم تلویزیونی «فیلم ناتمای برای دخترم سمیه» با اعلام خبر فوق اظهار کرد: در نسخه اولیه که به هفتمین جشنواره سینماحقیقت ارائه شد یکی از بخشهای اصلی کار که گفتوگو با سوژه اصلی این مستند مصطفی محمدی در منزل شخصیاش در کانادا بود به دلیل مشکلات موجود و عدم صدور ویزا انجام نشد که خوشبختانه پس از پایان جشنواره ما موفق به سفر به این کشور شدیم و سکانسهای باقی مانده که مربوط به صحبتهای او درباره دخترش، عکسها و فیلمهای خانوادگی است تصویربرداری شد و نسخه کامل فیلم در 93 دقیقه در اختیار دبیرخانه جشنواره فیلم فجر قرار گرفت که در بخش مسابقه آثار مستند با سایر فیلمها به رقابت خواهد پرداخت.
وی افزود: البته نام فیلم پس از کامل شدن نسخه کار تغییر نکرد و نگاه ما این بود که با توجه به مضمون فیلم همچنان «فیلم ناتمامی برای دخترم سمیه» مناسبترین نام برای فیلم است.
بنا براین گزارش گروه سازنده این مستند به سراغ کسانی رفتهاند که از جداشدگان سازمان مجاهدین خلق هستند و از نزدیک شاهد سیر فعالیتهای انجام شده در اردوگاه اشرف و وقایع و اتفاقات آن بودهاند، البته این افراد لزوما در ایران زندگی نمیکنند و بعضا بعد از منفک شدن از این سازمان مجاهدین هر یک کشوری را برای سکونت خود انتخاب کردهاند. از این رو شرح ماوقع از زبان این افراد به واقعیتها نزدیکتر است و اعتماد بیشتری را در مخاطب برمیانگیزد.
سوژه اصلی این مستند شخصی به نام مصطفی محمدی است که مقیم کاناداست. وی زمانی از طرفداران سازمان مجاهدین خلق بوده است. سالها قبل دختر او به بهانه بازید به اردوگاه اشرف برده میشود اما هیچگاه باز نمیگردد و بعد از 25 سال تلاش برای بازگردان دخترش در می یابد که او به ظاهر تمایلی به بازگشت ندارد اما واقعیت چیز دیگری است. کما اینکه پسرش نیز عضو این سازمان بوده است و رفته رفته نگاه این شخص به موجه بودن گروهک منافقین تغییر میکند.
در خلال این روایت، تاریخچه شکلگیری این سازمان از ابتدای دهه 50 و افرادی که بدنه اصلی آن بودهاند بررسی میشود.
گفتنی است در «برای دخترم سمیه» محمد کریمزاده به عنوان مدیر تولید و هومن صالح و علی غریبایی به عنوان تصویربردار همکاری داشتهاند. همچنین مرتضی پایه شناس کار گردان این فیلم 90 دقیقه ای تدوین آن را نیز بر عهده دارد.
این فیلم که در گروه معارف، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس سیمافیلم تهیه شده در هفتمین جشنواره بینالمللی سینماحقیقت موفق به دریافت جایزه بهترین مستند- سیاسی اقتصادی این فستیوال شد.