سیدمحمدحسین مولانا، مسئول آموزش مؤسسه جامعةالقرآن والعترت تبریز در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه ضبط کارگاه «تربیت مربی قرآن کودک» صورت گرفته است، گفت: جامعةالقرآن والعترت تبریز با برگزاری کارگاه «تربیت مربی قرآن کودک» درصدد آن شد تا در قالب 14 دی وی دی، ضبط این دور از جلسات قرآنی را اجرایی کند.
وی افزود: جلسات این کارگاه در قالب نرمافزار قرآنی 26 قسمته تهیه و ضبط شده است که هماکنون برای عرضه در دومین نمایشگاه دستاوردهای مؤسسات قرآنی قرار دارد.
این مدرس قرآن در رابطه با محصولات جامعةالقرآن والعترت اظهار کرد: این مرکز در نمایشگاه کشوری دستاوردهای مؤسسات قرآنی نرمافزارهایی نظیر «ترتیلخوانی تصویری قرآن» و «فنون و مهارت القای معانی در تلاوت قرآن» تولید کرده است.
وی در ادامه افزود: هدف از ورود جامعةالقرآن والعترت تبریز شناسایی استعدادهای قرآنی و تعامل با مؤسسات قرآنی و نهادهای مردمی است؛ این مرکز در بخشی دیگر از این نمایشگاه، خدمات مشاورهای در زمینه قرآن کریم ارائه میدهد.
مولانا در پایان به مکتوباتی درباره گروه بینالمللی تواشیح طارق اشاره کرد و یادآور شد: گروه تواشیح طارق تبریز با نظارت جامعةالقرآن والعترت در سال 1381 با حضور جمعی از جوانان قرآنی شهر تبریز راهاندازی شد که هماکنون برخی از تولیدات این گروه در نمایشگاه دستاوردهای مؤسسات قرآنی در معرض بازدید علاقهمندان قرار دارد.