کد خبر: 1368067
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۷

پخش ویژه‌برنامه «موج انقلاب» از صدای استان مرکزی

گروه اجتماعی: شبکه رادیویی آفتاب استان مرکزی در سی و پنجمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی با ویژه برنامه موج انقلاب همراه و همگام با مردم استان این پیروزی را جشن می‌گیرد.


مرتضی فراهانی، معاون صدای استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت:  ویژه برنامه موج انقلابدر ایام الله دهه مبارک فجر با محوریت حفظ و تبیین آرمان های انقلاب اسلامی و شناساندن و انتقال دستاوردهای نظام به نسل جوان و به منظور ایجاد شور و نشاط همسو با ارزشهای انقلابی و دینی درصدای شبکه آفتاب استان مرکزی تهیه و پخش می‌شود.



وی تصریح کرد: این برنامه  با موضوعات نمادهای انقلابی و یادآوری خاطرات پیروزی شکوهمندانه انقلاب اسلامی در سال 57 به معرفی نخبگان، ورزشکاران، شخصیت های انقلابی استان، کارآفرینان و خانواده شهدای انقلاب استان مرکزی می پردازد.



فراهانی ادامه داد: ویژه ‌برنامه موج انقلاب در قالب تهیه و پخش گزارش هایی از شهرستانها ی مختلف استان با رویکرد بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی، ابعاد مختلف انقلاب را از زبان مردم هر شهرستان برای مخاطبان باز گو می کند



وی با اشاره به اینکه از دیگر آیتم های این برنامه ارتباط با سایر مراکزصداوسیما، خاطرات انقلاب با لهجه اراکی و شهرستانهای استان، خاطرات نحوه شهادت شهید ادبجو ست، افزود: گزارش از دانشگاههای استان با رویکرد دستاوردهای علمی ،تحقیقی، گزارش از کارآفرینان، موسیقی و ترانه های انقلابی، مسابقه پیامکی و تلفنی و شعارهای انقلابی است که به صورت جنگی شاد و نشاط آفرین اجرا می شود.



معاون صدای استان در پایان خاطرنشان کرد: ویژه برنامه موج انقلاب به تهیه کنندگی احمد طاهری، نویسندگی اکرم گلی و فائزه امینی، گزارش شهرام ترکمانی و اجرای حمید رضا یعقوبی و لیلا رحیمیان با موضوعات اجتماعی، تاریخی، فرهنگی و اهداف ارشادی تربیتی و اطلاعاتی آموزشی از 11 بهمن‌ماه جاری هر روز ساعت 18:30 از شبکه صدای استان پخش می‌شود.

captcha