کد خبر: 1368210
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۰
مهمترین رویدادهای مجازی این هفته؛

سیاست‌گذاری فیلترینگ در شورای عالی فضای مجازی

گروه فضای مجازی: سیاست‌گذاری فیلترینگ در شورای عالی فضای مجازی و عملیاتی شدن اهداف بلند مدت «شبکه ملی اطلاعات» تا پایان ۹۳، از مهم‌ترین رویدادهای این هفته فضای مجازی به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام حمید شهریاری، عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی، در نشست خبری ششم بهمن‌ماه با اصحاب رسانه گفت: قرار است قانون‌گذاری استفاده از شبکه‌های اجتماعی در این شورا انجام شود، همچنین این شورا برای سیاست‌گذاری و تصمیم‌سازی درباره فیلترینگ اقدام خواهد کرد.
وی در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه اعلام شده بود که شورای عالی فضای مجازی بازنگری و قانون‌گذاری مقررات استفاده از شبکه‌های اجتماعی را در دستورکار دارد، این اقدام به چه مرحله‌ای رسیده است؟ گفت: به عنوان عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی، اطلاع دارم که قرار است این فعالیت در مرکز ملی فضای مجازی انجام شود.

عملیاتی شدن اهداف بلندمدت «شبکه ملی اطلاعات» تا پایان ۹۳

جهانگرد، رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: منظور وزیر ارتباطات از بهره‌برداری از شبکه ملی اطلاعات تا پایان سال 93 عملیاتی شدن اهداف بلندمدت آن بوده است.

وی در خصوص اظهارات وزیر مبنی بر اینکه شبکه ملی اطلاعات تا پایان سال ۹۳ به‌ بهره‌برداری می‌رسد، گفت: در سال جاری از منابع موجود برای افزایش حداکثر ظرفیت‌های این شبکه و سیاست‌های دسترسی کاربران به آن استفاده کرده‌ایم. ادامه این راه مستلزم برنامه‌های توسعه‌ای است و رویکرد مالی در این زمینه اجرای سریع‌تر شبکه ملی اطلاعات خواهد بود.

بیانیه مجمع فرا خطاب به نمایندگان مجلس

مجمع فرا با انتشار بیانیه‌ای در آستانه تصویب بودجه سال 93 نکاتی را پیرامون فضای مجازی به نمایندگان مجلس منتقل کرد. در بخشی از این بیانیه آمده است: برای کشوری اسلامی که قرار است مطابق سند چشم‌انداز، الگویی برای پیشرفت ملل آزادی‌خواه و عدالت‌طلب جهان ارائه کند، اصلاً قابل توجیه نیست که خودش در عرصه فضای مجازی تمام اطلاعاتش در اختیار دیگران باشد و عملا به مستعمره ابرقدرت‌های این حوزه درآمده باشد. خروج از این وضعیت، همت همگان را می‌طلبد، یک همت انقلابی. بگذارید راحت‌تر بگوییم؛ یک «انقلاب اسلامی در فضای مجازی» لازم است. این حرف ما نیست. حرف رهبر عزیز انقلاب است...

شبکه‌های اجتماعی با حذف صفحات غیر اخلاقی رفع فیلتر می‌شوند

سبحانی‌فر، عضو کمیته تعیین مصادیق مجرمانه با اشاره به برگزاری جلسه اعضای دولت با این کمیته گفت: در صورت امکان فنی و نرم‌افزاری جهت حذف صفحات غیر اخلاقی، شبکه‌های اجتماعی رفع فیلتر می‌شوند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره تفاوت دسترسی به سایت‌های فیلتر شده بین مردم و مسئولان کشور گفت: در بحث فیلترینگ برای مسئولان تعریف شده است که به کدام سایت بروند یا نروند ولی یک سری هستند مسئول یا غیر مسئول وقتی که سایتی فیلتر هست از طریق فیلترشکن یا راه‌های مختلف وارد سایت‌های فیلترشده می‌روند.

تشکیل شورای سیاست‌گذاری بازی‌های رایانه‌ای در مرکز بسیج صدا و سیما

اولین نشست تخصصی «نقاط پنهان بازی‌های رایانه‌ای» پیش از ظهر امروز، هفتم بهمن‌ماه در تالار رضوان سازمان صدا و سیما با حضور مسئولان و کارشناسان این صنعت برگزار شد.

شریعتی، دبیر نشست تخصصی «نقاط پنهان بازی‌های رایانه‌ای»، با اشاره به تشکیل شورای سیاست‌گذاری بازی‌های رایانه‌ای در مرکز بسیج صدا و سیما گفت: نقد و بررسی بازی‌های رایانه‌ای و معرفی آثار مناسب از جمله فعالیت‌های این شورا به‌شمار می‌رود.

حمایت از 120 بازی‌ ایرانی در مراحل تولید و عرضه

بیش از 120 بازی  مورد حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای قرار گرفته و مابقی تولیدات نیز با توجه به نوع طرح و درخواست شرکت‌های متقاضی از حمایت‌های مجموعه یاد شده بهره‌مند شدند.

بازی‌های بزرگ «گرشاسب»، «طلای سیاه»، «سیاوش»، «میرمهنا»، «عصر پهلوانان»، «نبرد آلواتان»، «شکست حصر آبادان»، « شبگرد»، «فریاد آزادی»، « شبان» و«ارتش فرازمینی» از آثار مورد حمایت این بنیاد به شمار می‌رود.

«نیسان شگفت‌انگیز»؛ نمادی از بازی بومی ـ مذهبی

بازی بومی ـ مذهبی «نیسان شگفت‌انگیز» در رده‌بندی سنی بالای سه سال، توسط مؤسسه فرهنگی اندیشه مبنا تولید شده است.

ویژگی منحصربه فرد بازی «نیسان شگفت‌انگیز» این است که ساخت مسجد در این بازی به نحوی هوشمندانه انجام شده است که کار به صورت کاملا غیر مستقیم تحت تأثیر چندین مفهوم اسلامی(مانند دیدن حرم ائمه و ...) و نیز اخلاقی (مانند کمک کردن، احترام به بزرگان و ...) قرار می‌گیرد.

دیجیتال‌سازی 2 هزار جلد آثار کتابخانه آستان قدس رضوی

دیجیتال‌سازی 2000 جلد کتاب چاپی نفیس و هنری «کتابخانه تخصصی هنر و موزه‌داری» آستان قدس رضوی در راستای ارائه خدمات به علاقه‌مندان به رشته‌های هنری صورت گرفت.

این کتابخانه با داشتن بیش از 10 هزار منبع مطالعاتی به زبان‌های فارسی و لاتین، به یک مجموعه غنی و مرکز اطلاع‌رسانی کارآمد در حوزه هنر و موزه‌داری برای پژوهشگران تبدیل شده است.

انتشار نسخه رومیزی وبگاه دفتر آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی

نسخه رومیزی پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی عرضه شد. این نرم‌افزار تمامی امکانات و مطالب ارائه شده در پایگاه دفتر آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی را بدون نیاز به اینترنت در اختیار کاربران قرار می‌دهد که قابلیت به‌روزرسانی آخرین تغییرات را دارد.

کمپین بین‌المللی حمایت از سوریه راه‌اندازی شد

جبهه جهانی مستضعفین، کمپین بین‌المللی درخواست از سازمان ملل برای توقف حمایت آمریکا و عربستان از القاعده در سوریه را برگزار می‌کند.

کمپین بین‌المللی درخواست از سازمان ملل برای توقف حمایت آمریکا و عربستان از القاعده در سوریه در بخش‌های مختلف و با مشارکت مردم و فعالان چندین کشور با هدف اعلام نفرت از جنایات تروریست‌ها در سوریه و درخواست مقابله جدی با آن تشکیل شد.

captcha