کد خبر: 1369451
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۷

برگزاری مسابقات قرآن در کانون‌های مساجد کرهرود

گروه اجتماعی: همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، مسابقات قرآن ویژه اعضای کانون‌های مساجد کرهرود برگزار می‌شود.

مسعود یسائی، مسئول کانون فرهنگی - هنری ایثارگران مسجد جامع کرهرود در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: به‌مناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی مسابقه خاطره‌نویسی انقلاب به همت این کانون بین نوجوانان و جوانان منطقه با بهره‌مندی از شنیده‌های بزرگان خود در آن دوران برگزار و به بهترین خاطره در شب یوم اله 22 بهمن جوایزی اهدا می‌شود.

وی افزود: به همین مناسبت زنگ انقلاب در مدارس کرهرود نواخته شد و مزار مطهر شهدای کرهرود با حضور پیشکسوتان عطرافشانی و غبارروبی شد.

یسائی همچنین از برگزاری مسابقات قرآن کریم خبر داد و گفت:‌ این مسابقات در سطح کانون‌ها در رشته‌های مختلف و در دو بخش خواهران و برادران برگزار می‌شود.

مسئول کانون فرهنگی - هنری ایثارگران مسجد جامع کرهرود تصریح کرد: در شب 22 بهمن پس از مراسم جشن انقلاب در مسجد به همت این کانون آسمان شهرکرهرود نورافشانی می‌شود.

این مقام مسئول در پایان، رهبری امام راحل(ره)، حضور یکپارچه مردم در تمامی صحنه‌ها و اعتقاد راسخ و قلبی مردم به خدا، اسلام و اهل بیت(ع) را از عوامل اصلی پیروزی ملت مسلمان ایران در برابر نظام ستمگر شاهنشاهی عنوان کرد.

captcha