کد خبر: 1369669
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۹

انقلاب اسلامی، فرهنگ و هنر دینی را تقویت کرد

گروه سیاسی: معاون فرهنگی ارشاد خراسان شمالی گفت: ظهور انقلاب اسلامی ایران، فرهنگ و هنر دینی را تقویت کرد و هنرمندان این عرصه، شناخته شدند.

حجت‌الاسلام ناصر هدایتی، معاون فرهنگی ـ مطبوعاتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، با اشاره به سخن امام خمینی(ره) که فرمودند باید انقلاب اسلامی را صادر کنیم، گفت: باید با فرهنگ و هنر اسلامی، انقلاب را به جهانیان بشناسانیم.

وی ادامه داد: با سقوط رژیم پهلوی و ظهور انقلاب اسلامی در بهمن سال 57 شرایطی به‌وجود آمد که بسیاری از هنرمندان در فضای معنوی و همسو با فرهنگ اسلامی توانستند پایه هنر و فرهنگ انقلاب اسلامی را پی‌ریزی کنند.

معاون ارشاد خراسان شمالی با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی، رسالتش رسیدگی به امور معنوی و مادی ملت ایران است، یادآور شد: این وجه معنوی نظام است که آن را به یک انقلاب ارزشی تبدیل می‌کند.

وی با بیان اینکه آنچه که ملت‌ها را می‌سازد فرهنگ آن ملت است، ادامه داد: نشر و ترویج انقلاب اسلامی در جهان و رشادت‌های ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس، به سبب همین فرهنگ و تمدن اسلامی است.

هدایتی ادامه داد: این وظیفه هنرمندان بوده و هست که با فعالیت در حوزه‌های مختلف هنری ـ فرهنگی توطئه‌های دشمنان و رژیم پهلوی را برای نسل آینده شفاف‌سازی کنند.

وی بیان کرد: هنرمندان برای شناساندن رژیم پهلوی و توطئه‌های دشمنان به نسل آینده از حوزه‌های مختلف وارد شده‌اند که اگر این نبود تمام آن ظلم‌ها و توطئه‌ها به فراموشی سپرده می‌شد.

معاون ارشاد خراسان شمالی گفت: اگر ایران به انقلاب اسلامی نمی‌رسید هنر و فرهنگ دینی وجود نداشت و با انقلاب اسلامی است که هنر و فرهنگ، همسو با اسلام شده است.

هدایتی در پایان خاطرنشان کرد: نشر و ترویج انقلاب اسلامی به سبب فرهنگ و تمدن اسلامی آن و شکوفا شدن فرهنگ و هنر دینی مقارن با ظهور انقلاب اسلامی است.

captcha