کد خبر: 1369814
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۴

پایان ارزیابی آثار ارسالی به همایش تئاتر «خیابان انقلاب» در استان مرکزی

گروه هنر: با پایان مرحله ارزیابی آثار همایش تئاتر خیابان انقلاب، 5 اثر نمایشی از آثار راه یافته به این همایش جهت اجرا در ایام الله دهه فجر در سطح شهر اراک انتخاب شد.


 خلیل خسروبیگی، مسئول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، تصریح کرد: آثار راه یافته به نخستین همایش تئاتر خیابانی خیابان انقلاب پس از بازبینی و ارزیابی کارشناسان استان مشخص و تعداد 5 اثر نمایشی جهت اجرا در ایام الله دهه فجر در سطح شهر اراک انتخاب شد.



وی اضافه کرد: نمایش‌های کهنه‌سرباز به کارگردانی مرتضی خدام، جارچی به کارگردانی امید عباسی، رمز به کارگردانی سهیلا میرزاخانی، اعلامیه به کارگردانی مهران یامی و آن روزها به کارگردانی محمدرضا مصباح‌زاده در سطح شهر اراک اجرا خواهند شد.



خسروبیگی اظهار کرد: به‌طور میانگین هر نمایش با 10 اجرا پذیرای علاقمندان خواهند بود و از روز 15 تا 19 بهمن‌ در اماکنی همچون مدارس سطح شهر اراک، ایستگاه راه آهن و نمایشگاه کتاب اجرا می‌شود.



این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: اولین همایش تئاتر خیابانی خیابان انقلاب به همت حوزه هنری استان مرکزی با اولویت‌های موضوعی دستاوردهای انقلاب اسلامی، وفاق و انسجام اسلامی و خودباوری ملی در ایام الله دهه فجر برگزار می‌شود.

captcha