هنگامه قاضیانی بازیگر سینما در حاشیه سیودومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان مطلب فوق اظهار کرد: تمام کارهایی که در آنها حضور داشتهام را با آگاهی انتخاب کردهام، لذا از بازی در تمامی آنها راضی هستم و همه آنها را دوست دارم. پیرو همین اصل «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» نیز از کاری است که آن را با دقت انتخاب کردهام و آن را مثل دیگر کارهایم دوست دارم.
وی در پاسخ به این سؤال که در انتخاب آثارش چه اصولی را مد نظر قرار می دهد؟ گفت: اولین و مهمترین اصلی که برای انتخاب نقشهایم مد نظر دارم، فیلمنامه است، چون تا زمانی که نتوانم با فیلمنامه ارتباط برقرار کنم بازی در کاری را نمیپذیرم. در مرحله بعد عامل فیلم برایم دارای اهمیت است.
این بازیگر ادامه داد: جدا از دو ویژگی فوق، پیام و ارزشی که در کار مورد توجه قرار گرفته، شرط دیگری است که برای انتخاب کارهایم در نظر میگیرم، چرا که دوست دارم کاری را که انجام میدهم بیانگر دغدغههای جامعه باشد و به نوعی ارزشهای انسانی و اخلاقی را مورد توجه قرار دهد. در کنار این امر لازم می دانم متذکر شوم که یک کار فرهنگی قادر است نقش اصلاحگری قابل توجهی در جامعه داشته باشد.
وی درباره «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» و تک لوکیشن بودن کار گفت: اینکه یک فیلم تنها در یک خانه جلوی دوربین رود، به خودی خود امری ناپسند نیست، چون یک فیلم میتواند در یک فضای محدود فیلمبرداری شود، اما به شدت خوش ساخت و حرفهای باشد. این فیلم نیز چنین است و به شدت به روی تک تک پلانهایش کار شده است.
قاضیانی درباره نقدهایی که نسبت به لوکیشن فیلم میشود، چنین توضیح داد: از نگاه من تمام نقدها را باید به دیده احترام نگریست و به همه آنها احترام گذاشت، بنابراین به شخصه در مقابل اعتراضات عکسالعمل شدیدی نشان نمی دهم و سعی میکنم اگر بدون غرض باشد از آنها نکتهای بیاموزم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: حضور در جشنواره فجر برای هر بازیگری خوشایند است، چون قله سینمای ایران است، البته برگزیده بودن در این جشنواره همیشه برای تمامی اهالی سینما اتفاق کاملا خوشایند است.