جواد جهانگیرزاده، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در رابطه با انقلاب ایران، گفت: اهداف بلند انقلاب اسلامی چه در حوزه سیاسی، استقلال و آزادی و چه در حوزه اقتصادی که قطع وابستگی از بیگانگان است و چه در حوزه فرهنگی که بازگشت به فرهنگ اسلامی و خویشتن خویش است، در طول سالیان پس از انقلاب اسلامی پیگیری شده است.
وی اظهار کرد: عدم استفاده از ظرفیتهای داخلی، عدم انسجام داخلی و نیز بزرگنمایی دشمن و کوچکنمایی خویش، آفت تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی بهشمار میرود.
لزوم درک شرایط بینالمللی
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: عافیتطلبی و عدم درک دقیق شرایط بینالمللی توسط برخی سیاستمداران از موانع تحقق اهداف انقلاب اسلامی است.
جهانگیرزاده عنوان کرد: یکی از مشکلات جدی کشور ایران در این است که برخیها در طول 35 سال گذشته دچار این ابهام شدهاند که امروز کار دنیا، طلب میکند که ما همه شرایط و روابط با استکبار جهانی را پذیرفته و آمریکا را بهعنوان یک قدرت مطلق در دنیا قبول داشته باشیم.
آمریکا بهدنبال نفی استیلای نظام سلطه است
منتخب مردم ارومیه در مجلس خاطرنشان کرد: بهطور یقین این چنین نیست چون برخیها نسبت به ریشه سیاستها و اعماق اهداف آمریکاییها و نظام سلطه بیتوجه هستند و در این راستا ایالات متحده آمریکا بهدنبال این است که مانع از بلوغ تفکرات استقلالطلبانه و نفی استیلای نظام سلطه شود.
منتخب مردم ارومیه در مجلس اظهار کرد: عدم توجه به مسائل داخلی مانند رفاه مردم و از سوی دیگر عدم توجه به واقعیتهای بینالمللی دوسویه باعث میشود که اهداف بلند انقلاب اسلامی دچار آسیب شود.
کسب استقلال واقعی اقتصادی نیازمند اهتمام بیشتری است
جهانگیرزاده گفت: بنابراین چه در حوزه سیاسی و اجتماعی داخلی و چه برای اخذ استقلال اقتصادی و توزیع نرمافزارها و پایگاههای قدرتمند فرهنگی نیازمند اهتمام و تلاش و کار بیشتری هستیم، اگر چه در این زمینه فعالیتهای بسیار ارزشمند و درخور توجهی صورت گرفته تا آنجا که تولید و توسعه علم در کشور خودمان بهوجود آمده و عدم وابستگی نسبی به بیگانگان داریم اما با این حال نیازمند افزایش تولیدات داخلی هستیم.
منتخب مردم ارومیه در مجلس تأکید کرد: بنابراین باید اهمیت بیشتری به افزایش همکاریها و ارتقای روابط گروههای داخلی داد که این خود از ضرورتهای بنیادین و اساسی کشور در حال حاضر است که موجب میشود از همه ظرفیتهای موجود استفاده کنیم.