کد خبر: 1370918
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۸
ذوالانوار:

تفکر قرآنی امام (ره) و اندیشه‌های اسلامی مردم موجب پیروزی انقلاب شد

گروه سیاسی: انقلاب اسلامی ایران نتیجه تغییر افکار و اندیشه‌های مردم در دوران قبل از انقلاب بود که با تدبیر و تفکر الهام‌گرفته از معارف قرآن و اهل بیت(ع) توسط امام(ره) به‌ثمر نشست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، ذوالانوار، عضو هیئت علمی دانشگاه اراک امروز، 15 بهمن در مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با شهدای انقلاب و دفاع مقدس در گلزار شهدای اراک با اشاره به آیات نورانی کلام وحی، گفت: خداوند هیچگاه سرنوشت ملتی را تغییر نمی‌دهد؛ مگر اینکه خود خواهان تغییر آن باشند.

وی بیان کرد: انسان‌ها برای تغییر سرنوشت در وهله نخست لازم است تا افکار خود را تغییر دهند و در گام بعد در روابط با خالق و مخلوق تغییر ایجاد کنند تا سرنوشتشان نیز به‌واسطه این تحولات دچار تغییر و دگرگونی شود.

ذوالانوار اظهار کرد: خداوند در همه حال حاضر و ناظر بر اعمال و رفتار آدمی است و زمانی‌که تغییری در مخلوق چه نیک و بد احساس کند به تبع آن سرنوشت او را نیز تغییر می‌دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه اراک در ادامه انقلاب اسلامی ایران را بزرگ‌ترین نعمت و هدیه الهی دانست و بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران نتیجه تغییر افکار و اندیشه‌های مردم در دوران قبل از انقلاب بود که با تدبیر و تفکر الهام‌گرفته از معارف قرآن و اهل بیت(ع) توسط امام(ره) به‌ثمر نشست.

وی ادامه داد: ملت ایران در دوران قبل از انقلاب به‌واسطه ظلم و ستم رژیم ستمشاهی ایجاد تغییر را در وجود خود و نظام اسلامی احساس کردند و خواهان روی آمدن حکومت و دولتی آزاد و مستقل و قطع وابستگی به استکبار آن زمان شدند؛ بنابراین در مقابل رژیم ستمشاهی ایستاده و انقلاب را رقم زدند.

ذوالانوار در ادامه با مقایسه شرایط نظام جمهوری اسلامی در دوران قبل از انقلاب و بعد از آن تصریح کرد: در دوران قبل از انقلاب دخالت بیگانه در ایران بسیار زیاد بود و سفارت انگلیس با روی کار آوردن فردی بی‌سواد سرنوشت ملت ایران را وابسته کشورهای بیگانه کرد؛ لیکن امروز به برکت انقلاب سرنوشت ملت ایران در اختیار مردم بوده و استقلال و آزادی بر ایران حاکم شده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه اراک اظهار کرد: در دوران قبل از انقلاب زندان‌های رژیم ستمشاهی مملو از افرادی بود که عقاید خود را بیان و از حکومت آن زمان ابراز نارضایتی می کردند؛ اما امروز مردم به برکت وجود انقلاب و آزادی حاکم بر نظام، آزادی بیان داشته و عقاید خود را بدون هیچ ترس و واهمه‌ای بیان می‌کنند.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران در دوران قبل از انقلاب اقتصادی تکمحصولی و وابسته به نفت بود؛ ولی امروز نظام ایران در همه عرصه‌ها اعم از اقتصادی به خودکفایی رسیده و با وجود همه تحریم‌ها پیشتاز عرصه‌های داخلی و بین‌المللی است.

ذوالانوار از استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی به‌عنوان شعار اصلی مردم در دوران انقلاب یاد کرد و افزود: استقلال نظام جمهوری اسلامی با بیرون کردن دولت‌های بیگانه از کشور رقم خورد.

مدرس دانشگاه اراک در پایان، خاطرنشان کرد: انقلابی که مردم ایران در سال 75 رقم زدند نتیجه تغییر سرنوشتی است که خداوند به جهت تغییر افکار مردم انجام داد و امروز همگان در مقابل حفظ این انقلاب و دستاوردهای آن سهیم هستند.

یادآور می‌شود، دانشگاهیان استان مرکزی همزمان با چهارمین روز از دهه مبارک فجر با اهدای شاخه گل با  آرمان‌های امام راحل و شهدا تجدید میثاق کردند.

captcha