به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با توجه به اینکه بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به عنوان بازوهای فعال توسعه تلقی میشود خدمات بیمهای خود را علاوه بر پوشش درمان (بستری با فرانشیز صفر) در سایر حوزهها از جمله حوزه صنعت و اقتصاد در مناطق محروم کشور توسعه میدهد.
بنیاد برکت که در زمینه خدمات رسانی به مناطق کمتر توسعه یافته فعالیت میکند آموزش و فرهنگسازی خدمات بیمهای در مناطق کمتر توسعه یافته کشور را یکی از برنامههای اساسی خود معرفی کرده است.
پوشش خدمات بیمه تکمیلی در مناطق روستایی
بنا بر این گزارش پوشش خدمات بیمه تکمیلی در مناطق روستایی و کمترتوسعه یافته با ایجاد شرکت خدمات بیمه برکت عملیاتی شده و در اولین مرحله طرح پوشش خدمات بستری بدون فرانشیز در قالب طرحهای طلایی، نقرهای و برنزی برکت در اختیار محرومان قرار خواهد گرفت.
تحت پوشش قرار دادن خطرات حوادث طبیعی غیرمترقبه (زلزله، سیل، طوفان، آتشسوزی، صاعقه، انفجار، ضایعات ناشی از برف وباران) در 10 سطح و کیفیت متناسب با نیاز مردم مناطق روستایی طراحی و بهصورت آزمایشی در 20 استان (8 استان اصلی و 12 استان بصورت اقماری) به اجرا درآمده است.
این طرح با جدیت خاص و با توجه به اهمیت ویژه آن در ایجاد انگیزههای اعتمادساز و همچنین تاثیر روانی پوشش بیمهای بر تضمین مداوم نقش آفرینی مثبت ساکنان این مناطق در دستور کار بنیاد برکت قرار گرفته است.
اجرای بیمه تکمیلی درمان و حوادث طبیعی در 71 روستای کشور
از جمله اقدامات انجام شده خدمات بیمه تکمیلی درمان و حوادث طبیعی منازل مسکونی روستائیان مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در 71 روستای کشور (با متوسط جمعیت 2 تا 5 هزارنفر) و پوشش بیمه برای جمعیتی بالغ بر 25 هزارنفر انجام شده است.
تاکنون هزاران نفر از مناطق روستایی استانهای کرمانشاه، خوزستان، کردستان، خوزستان، بوشهر، کرمان، آذربایجان شرقی و خراسان شمالی تحت پوشش بیمه درمانی برکت (پوشش فرانشیز بستری) قرار گرفتهاند و عملیاتی شدن این طرح در استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی ایلام، کهکیلویه و بویر احمد، لرستان، همدان و اراک نیز درحال پیگیری است.
بیمه برکت این استانها را به عنوان طرح آزمایشی برای سال اول فعالیت خود شناسایی کرده و قرار است این طرح از سال آینده در بقیه استانها اجرا شود.