کد خبر: 1371511
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۴
نبوی در دیدار با خانواده شهید نواب‌صفوی؛

نواب‌صفوی تصور روشنی از حکومت اسلامی در دوران ستم‌شاهی داشت

گروه جهاد و حماسه: یکی از اعضای مجمع تشخیض مصلحت نظام در دیدار با خانواده شهید نواب‌صفوی اظهار کرد: نواب در آن دوران تاریک، تصور روشنی از حکومت اسلامی داشت که این تصور به همت امام خمینی(ره) به انجام رسید و امروز مسیر خود را برای جهانی شدن طی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اصحاب رسانه طی امروز، شانزدهم بهمن به دیدار خانواده شهید سیدمجتبی نواب‌صفوی رفتند. سیدمرتضی نبوی، عضو تشخیص مصلحت نظام و از مبارزان انقلاب اسلامی و کاظم انبارلویی از فعالان رسانه‌ای و مبارزان انقلاب اسلامی نیز در این دیدار حضور داشتند.
نبوی در این مراسم با بیان اینکه خاطره شهید نواب‌صفوی با انقلاب ماندگار شد و در جامعه جاری است، به بیان خاطره‌ای که مرحوم حاج اسماعیل دولابی از شهید نواب‌صفوی گفته پرداخت و اظهار کرد: حاج اسماعیل هر سه‌شنبه منزل ما می‌آمد و من بارها این خاطره را از او شنیدم.
نواب‌صفوی: «شهادت خوب است، نه مرگ در رختخواب»
وی ادامه داد: شهید نواب‌صفوی یک سلاح کمری داشت که آن را تمیز می‌کرد و وقتی صداهایی در حین تمیز کردن سلاح از آن خارج می‌شد، می‌گفت: «چه معنی دارد انسان در رختخواب و در خواب خر و پف بمیرد، شهادت خوب است.»
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه و با بیان اینکه نواب‌صفوی در آن دوران تاریک، تصوری روشن از حکومت اسلامی داشت، اظهار کرد: این تصور به همت امام خمینی(ره) به انجام رسید و امروز مسیر خود را برای جهانی شدن طی می‌کند؛ چراکه اسلام مرز جغرافیایی ندارد و «هانتینگتن»، نظریه‌پرداز مشهور نیز بر اساس همین استدلال نظریه «تقابل تمدن‌ها» را مطرح کرده است.
نابودی رژیم‌شاهنشاهی، اسرائیل و آمریکا؛ سه بُعد حرکت امام خمینی(ره)
نبوی با بیان اینکه نظریه امام خمینی(ره) در سه بعد داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی دارای هدف است، اظهار کرد: نظریه امام(ره) در داخل آن بود که شاه باید از ایران برود. برای منطقه نیز طرح «محو شدن رژیم صهیونیستی» را بیان کردند و در بعد جهانی، امام اعتقاد داشتند که آمریکا ریشه همه بدبختی‌های دنیا است.
وی در پایان گفت: زمانی در زندان‌های رژیم شاهنشاهی، در حالی که بازجوها ما را شکنجه می‌کردند، با خنده می‌گفتند: «اینها می‌خواند حکومت را عوض کنند و حکومت اسلامی برپا کنند.» خدا خواست و درست در زمانی که غرب و شرق از شاه حمایت می‌کردند، این رژیم سقوط کرد.

نواب‌صفوی؛ جوانترین رهبر نهضت‌های عصر حاضر

انبارلوئی نیز در این مراسم سخنانی اظهار کرد و با بیان اینکه بسیار بهت‌آور است که یک جوان سی ساله رهبری یک نهضت را برعهده بگیرد، افزود: نواب همه این آثار را تنها در سی سال از خود بر جای گذاشته است. ظهور نواب‌صفوی با دفاع از نوامیس میهنی و اسلامی ممزوج بود که اخذ حکم از مراجع عظام در ممهورالدم بودن «کسوری» نمونه آن است.
نواب‌ ملی شدن صنعت نفت را فرعی بر اصل حکومت اسلامی می‌دانست
وی ادامه داد: اگر نواب‌صفوی و فعالیت او در زمینگیر کردن سه نخست‌وزیر نبود، شاید هیچ‌گاه نفت در ایران ملی نمی‌شد. البته شهید نواب‌صفوی حتی پیش از امام خمینی(ره) و در پیروزی نهضت ملی شدن صنعت نفت، بحث حکومت اسلامی را مطرح می‌کرد و وی ملی شدن صنعت نفت را فرعی بر اصل حکومت اسلامی می‌دانست.
فاطمه‌سادات نواب‌صفوی، دختر شهید در سخنانی طی این مراسم با بیان اینکه مسئله حکومت و انقلاب اسلامی از کودکی با ما همراه بود، ادامه داد: با اینکه در زمان شهادت پدر، ما سن کمی داشتیم، اما مادرم خاطرات زندگی پدر را برای ما بیان می‌کرد و نکته جالب آنکه همه آن اتفاقات را در مراحل پیروزی انقلاب اسلامی شاهد بودیم.
شهید نواب‌صفوی به اسلام انقلابی اعتقاد داشت
وی با بیان اینکه به دست پربرکت امام خمینی(ره) این انقلاب به ثمر نشست و به همت رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی) مسیر خود را پی گرفته است، اظهار کرد: امروز حفظ انقلاب اهمیت بسیاری دارد و این مهم به دستان مبارک آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در حال اجرا است و خوشبختانه این انقلاب هر روز به آن خط و مسیر متعالی خود نزدیک‌تر می‌شود.
فاطمه نواب‌صفوی گفت: شهید نواب‌صفوی به اسلام انقلابی اعتقاد داشت و مطمئن بود می‌توانیم این اندیشه را در ایران و جهان اعمال کرد. وی از وحدت شیعه و سنی حمایت می‌کرد و بر پرهیز از اختلاف میان اقوام تأکید داشت. شهید نواب‌صفوی معتقد بود باید در مسیر تحقق آرمان‌های اسلام کوشید تا پیروز شد و حکومت اسلامی را برقرار کرد و شهادت در این راه نه تنها شکست نیست، بلکه خون شهیدان درخت انقلاب و حکومت اسلامی را آبیاری می‌کند.
وی با بیان اینکه نواب‌صفوی نسبت به علما و اندیشمندان جهان اسلام احساس مسئولیت می‌کرد، تصریح کرد: وی از سال 1327 به بعد با سفرای جهان اسلام ملاقات داشت و اندیشه اتحاد ممالک اسلامی را با آنها در میان می‌گذاشت. در سال 1353 با دعوت از اخوان‌المسلمین مصر راهی بیت‌المقدس شد که بعد از سخنرانی وی در آن مراسم به مصر دعوت شد.
سید‌قطب و حسن‌البناء: اگر به این مرد نیازی ندارید، ما به آن نیازمندیم
دختر شهید نواب‌صفوی با بیان اینکه اندیشه وی جهانی بود، ادامه داد: زمانی که در زندان بود و حکم اعدام برای او صادر شده بود، سید‌قطب، اندیشمند بزرگ و حسن‌البناء، مؤسس جنبش اخوان‌المسلمین به عراق سفر کردند تا از آنجا به ایران بیایند. آنها می‌خواستند از اجرای حکم جلوگیری کنند و به حکومت بگویند: «اگر به این مرد نیازی ندارید، ما به آن نیازمندیم»، اما حکومت دو روز پس از اجرای حکم ویزای آنها را صادر کرد.

captcha