کد خبر: 1371951
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۷:۱۱

مردم قدردان نعمت ولایت ‌فقیه باشند

گروه سیاسی: امام جمعه کرمان گفت: در کشورهای منطقه فردی وجود ندارد که حرف اول و آخر را بزند و به همین علت شاهد ناآرامی در این کشورها هستیم اما در ایران ما از نعمت ولی‌فقیه بهره می‌بریم و باید قدردان باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام سید‌یحیی جعفری، امام جمعه کرمان روز گذشته، 18 بهمن در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با دعوت خود و همگان به رعایت تقوای الهی و تبریک ایام‌الله دهه فجر گفت: اگر می‌خواهیم در زندگی عزیز و شکست‌ناپذیر باشیم باید این عزت را از راه اطاعت و بندگی خداوند طلب کنیم.
وی با تبریک میلاد امام حسن عسکری(ع) افزود: این امام همام می‌فرماید، تواضع و فروتنی یکی از صفات پسندیده استو تواضع نعمت ارزشمندی است.
امام جمعه کرمان تصریح کرد: پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) ما را از حسد، حرص و کبر بر حذر داشته است اما ما حرص خوب هم داریم و امام رضا(ع) می‌فرماید، برای رفع مشکلات مردم حریص باشید.
حجت‌الاسلام جعفری عنوان کرد: امروز استکبار موجب گرفتاری ملت‌ها شده است و ظلم و ستم در دنیا به ملت‌ها و کشورهای مختلف صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: رعایت نظم و انضباط در زندگی فردی و جمعی و اصلاح الگوی مصرف و دوری از اسراف باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
امام جمعه کرمان با اشاره به 19 بهمن‌‌ روز نیروی هوایی ارتش خاطرنشان کرد: همافران ارتش ایران در این روز با امام خمینی(ره) دیدار و وفاداری خود را نسبت به اسلام و انقلاب اسلامی اعلام کردند و کمر نظام طاغوت را شکستند.
حجت‌الاسلام جعفری اظهار کرد: رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی از کلمه اسلام هراس دارند و به همین علت دست به توطئه در کشورهای اسلامی می‌زنند.
وی افزود: در کشورهای منطقه فردی وجود ندارد که حرف اول و آخر را بزند و به همین علت شاهد ناآرامی در این کشورها هستیم اما در ایران ما از نعمت ولی‌فقیه بهره می‌بریم و باید قدردان باشیم.
امام جمعه کرمان با اشاره به اینکه شاهد مشکلاتی در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در ایران هستیم، عنوان کرد: با همت مسئولان و قشرهای مختلف جامعه باید این مشکلات را برطرف کنیم.
حجت‌الاسلام جعفری تصریح کرد: به نظر می‌رسد دولت تدبیر و امید خردمندانه حرکت می‌کند اما این بدان معنی نیست که هیچ انتقادی به این دولت وارد نیست.
وی اظهارکرد: ما باید منصفانه حرف بزنیم، تمام دولت‌ها نقاط مثبت و منفی داشته‌اند اما یک دولت عیب‌های بیشتری و دولت دیگر عیب‌های کمتری داشته است و نمی‌توان بر روی یکی از دولت‌ها به طور مطلق خط قرمز کشید و یا به دولت دیگر نمره 20 داد.
حجت‌الاسلام جعفری با اشاره به برگزاری مراسم راهپیمایی 22 بهمن در روز سه‌شنبه هفته آیند از اقشار مختلف خواست تا در این مراسم حضور باشکوهی داشته باشند.

captcha