کد خبر: 1372071
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۰

پایان سال 92؛ آخرین مهلت شرکت در مسابقات ملی وبلاگ‌نویسی نماز

گروه اجتماعی: مدیرکل ارشاد چهارمحال و بختیاری از شرکت 520 وبلاگ در سومین دوره از مسابقات ملی وبلاگ نویسی نماز خبر داد و گفت: پایان سال جاری آخرین فرصت برای شرکت در این مسابقات است.

حسین گنجی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: تاکنون 520 وبلاگ از سراسر کشور در این مسابقه شرکت کرده‌اند.

وی شرکت دانش‌آموزان در این مسابقه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با قرار دادن این امکان که افراد بالای 13 سال می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند، فرصت مطلوبی برای دانش‌آموزان در راستای انس با نماز فراهم شده است.

به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، این مسابقات که با هدف توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در فضای مجازی است برای سومین بار است که به‌صورت کشوری و به میزبانی چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود که با استقبال بی‌نظیر جوانان و نوجوانان همراه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: دبیرخانه سومین دوره مسابقات وبلاگ‌نویسی از استان اصفهان به استان چهارمحال و بختیاری منتقل شده است.

captcha